Registriraj se
Ponuda

Sadnica kiwija

kn  -  35,00/1kom  •  33,25/100kom  •  31,50/1000kom

EUR  -  4,38 /1kom  •  4,16 /100kom  •  3,94 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

50 km

Nutricionisti kažu da od svih vrsta voća upravo je kiwi najpotpunije voće, uzevši u obzir omjer hranjivih sastojaka i kalorijske vrijednosti, na 100 grama ima svega 47 kalorija. Nevjerojatna je podatak koliko kiwi u svom sastavu ima C vitamina, u 100 g kivija ima 80 mg vitamina C – što je ekvivalent dvjema narančama i 5 limuna. Magnezij, kalciji, fosfor, željezo važni su minerali za normalan rad živčanog sustava, upravo je kiwi od sveg svježeg voća najbogatiji neophodnim mineralima. Zbog visoke koncentracije svih korisnih sastojaka, kiwi jača organizam, pomaže protiv stresa.

Govorimo:

Proizvođač

Botanički vrh j.d.o.o
Proizvodnja

Poljičkih knezova 32a
Podstrana 21312
Hrvatska
Splitsko-dalmatinska

botanickivrh.hr/
info@botanickivrh.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Bavimo se proizvodnjom i prodajom voćnih sadnica, mediteranskog drveća i ukrasnog bilja, sa težištem na proizvodnji autohtonih vrsta kao npr. buhač, kapar, žižula, lavanda budrovka, ružmarin, više sorti domaćeg šipka,” Žrnovska jabuka”…Domaće sorte konkuriraju uvoznim jer su adaptirane na ovo podneblje, te pogodnije za uzgoj i održavanje za razliku od uvoznih, što je tržište prepoznalo, obzirom da se uvozne sadnice teže prilagođavaju i opstaju na ovom području, kako zbog klime tako i zbog sastava zemljišta, jer zahtijevaju veću njegu i prehranu.

Tvrtka sa svojim stručnim timom pruža savjetodavne usluge, kao i usluge uređenja i održavanja vrtova, plantaža i OPG-ova te drugih zelenih površina u suradnji sa stručnjacima Instituta za Jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita i drugim stručnim kadrovima.

Sa petnaestogodišnjim iskustvom u bavljenju ovim poslom, kao proizvođač sadnica i voditelj prodaje u Vibor d.o.o. postigli smo mojim zalaganjem značajne rezultate – dobitnici Zlatne kune od strane Hrvatske gospodarske komore za projekt proizvodnje sadnica i revitalizaciju uzgoja buhača i kapara, kao unikatnog i autohtonog dalmatinskog ekološkog proizvoda, čiji sam ja tvorac i realizator. Takođe, kao višegodišnji izlagač sadnica na međunarodnoj manifestaciji maslinara Mediterana „Maslina Split“ dobili smo priznanja za unapređenje hrvatskog maslinarstva i njegovanje i unapređenje izvornih starih sorti masline.

Kao jedan od najvažnijih projekata izdvojio bih proizvodnju ” Žrnovske jabuke”, gdje su znanstvenici Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša nakon opsežnog istraživanja došli do saznanja da je ova sorta jabuke otpornija na bolesti od komercijalnih jabuka, koje treba tretirati zaštitnim sredstvima više puta u sezoni, što je čini pogodnom za organski uzgoj, te da bolje trpi sušnije razdoblje, trajnija je i duže se može skladištiti.Najvažnije je to, što ona sadrži i do 40 posto više polifenola i flavonoida od ostalih sorti koje se uzgajaju kod nas, te je s toga prava bomba zdravlja pa je značajna u prehrani stanovništva i turističkoj ponudi.

Burza hrane preporučuje

Sadnice

Greening - zelena gnojidba

394,00 kn/kom

Sjeme i sadnice

Sjeme Industrijske konoplje

2,00 eur/kg

Sadnice

Presadnice batata za sezonu 2019.

2,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice