Registriraj se
Ponuda

Sadnice origana

kn  -  6,00/1kom  •  5,00/100kom  •  4,00/1000kom

EUR  -  0,75 /1kom  •  0,63 /100kom  •  0,5 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

10,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Origano je bogat hranjivim tvarima. Sadrži vitamin K (važan za zdravlje krvi i kostiju) i mangan (mineral važan za kosti, krv i endokrini sustav). Origano je izvor vlakana i bogat je antioksidansima.

Poput srodnih mu ružmarina i majčine dušice, origano je bogat fitonutrijentima poput timola i ružmarinske kiseline. Ovi učinkoviti antioksidansi štite stanice od oksidacijskog stresa. Origano je 42 puta učinkovitiji antioksidans od iste količine jabuka, i 4 puta učinkovitiji od odgovarajuće količine borovnica.

Origano ima i antibakterijska svojstva. Timol i karvarkol, ulja origana, sprječavaju rast bakterija poput zlatnog stafilokoka. Prema jednom meksičkom istraživanju, origano uspješnije liječi bakterijsku infekciju uzrokovanu jednostaničnim parazitom Giardia lamblia, nego antibiotik koji se inače primjenjuje. Također je učinkovito sredstvo protiv E. Coli i salmonele (patogena koje nalazimo u hrani).

Popust na količinu po dogovoru.

Govorimo:

Burza hrane preporučuje

Sadnice

Presadnice batata za sezonu 2019.

2,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice