Ponuda

Prepeličja jaja (20 kom-pakiranje)

kn  -  30,00/1kom  •  25,00/100kom  •  20,00/1000kom

EUR  -  3,75 /1kom  •  3,13 /100kom  •  2,5 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

50 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Prepeličja jaja sadržavaju znatne količine vitamina A i određene aminokiseline koje potiču rad živčanog sustava. Iako prepeličje jaje sadržava samo 15 kalorija, predstavlja pravu energetsku bombu i preporučuje se djeci u razvoju, rekonvalescentima, sportašima, ali i zdravima (preventivno).

U ponudi i pakiranja od 40 kom-50 kn,60 kom-60 kn.

Besplatna dostava i popust po dogovoru i ovisno o količini narudžbe.

Proizvođač

pjegavojaje
Proizvodnja

Ante Starčevića 23
Korčula 20260
Hrvatska
Dubrovačko-neretvanska

pjegavojaje@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Čitajući dnevni tisak uočili smo zanimljiv članak o ljekovitosti prepeličjih jaja pa smo, nakon nekoliko dana internetskog istraživanja, odlučili nabaviti japanske prepelice i provjeriti njihovu kvalitetu. Pokazalo se da je naš hobi u samo godinu dana prerastao u posao u kojem uživamo i danas. Omogućivši prvo siguran i udoban smještaj u novim kavezima, organizirali smo prijevoz japanskih prepelica iz Zaprešića do Korčule. Otvarajući kutiju u kojem su bile prevezene, primijetili smo desetke malih, čudnih, pjegavih jaja, no nismo bili sigurni što s njima napraviti. Nedugo nakon, istražujući više o brizi, uzgoju i proizvodnji prepelica, odlučili smo znatno povećati jato. S obzirom na teškoće prijevoza iz Zaprešića do Korčule i probleme s tim u vezi, odlučili smo kupiti prvi inkubator. Nakon što smo pripremili jaja i namjestili temperaturu, trebali smo pričekati samo 17 dana do prvog legla koje je izazvalo veliko oduševljenje u našoj obitelji. Dan za danom, jato se sve više povećavalo dok nismo došli do 1 500 prepelica u vlasništvu. Budući da se povećavala potražnja za jajima, otvorili smo obrt koji osigurava prodaju kvalitetnih jaja sa svim potrebnim certifikatima i veterinarskom kontrolom. Koristeći iskustvo, tradiciju i novu tehnologiju razvili smo vlastiti način proizvodnje, a ne krijemo ponos jer se sve izvodi prema propisanim standardima. Trenutno se naša farma nalazi u mjestu Jerovec, u blizini Varaždina, opremljena je visokokvalitetnom tehnologijom i zadovoljave sve preduvjete uzgoja prepelica za tržišta EU.

Burza hrane preporučuje

A - jaja težine 60 - 65 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice