Ponuda

Crni češnjak, glavica

kn  -  8,00/1kom  •  7,99/100kom  •  7,00/1000kom

EUR  -  1 /1kom  •  1 /100kom  •  0,88 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Za razliku od bijelog/svježeg češnjaka, crni češnjak koji nastaje fermentacijom ima sladak, blag okus te potpuno neutralan blag miris; također ne uzrokuje niti loš zadah nakon konzumacije niti neugodan miris (isparavanje) kože. Dobiven takvim postupkom crni češnjak je djelotvorniji od običnog.Organizam ga lakše prihvaća, kao antioksidans djeluje 10 puta snažnije, sedam puta se povećava fruktoza u njemu. Tako "smirenog" od ljutine crni češnjak je odličan za sve, posebno za djecu. Poznata su njegove dobre strane: on stimulira imunološki sustav i izuzetno je dobar za prevenciju raka,izvrstan je u borbi protiv upala, prehlada, čisti krvne žile, sprečava razvoj ateroskleroze, stabilizira krvni tlak. Pozitivno djeluje na rast i diobu ćelija što izaziva efekt pomlađivanja pa ga smatraju generalno čuvarem mladosti. U Koreji, gdje se crni češnjak pravi stoljećima, postoji drevna legenda koja kaže da je crni češnjak Bog poklonio ljudima kao garanciju besmrtnosti.

Govorimo:

Proizvođač

CrniKralj
OPG

Vinski put 2
Zaprešić,Jablanovec 10290
Hrvatska
Zagrebačka

samir@kraljcrnicesnjak.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Mi smo malo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi proizvodnjom i preradom češnjaka.

Fermentacijom češnjaka nastaje novi proizvod CRNI ČEŠNJAK neobičnog polivalentnog okusa koji je prepoznat u svijetu gastronomije.

Burza hrane preporučuje

Batat

Batat

8,00 kn/kg

Bijeli luk

Domaći bijeli luk

25,00 kn/kg

Grah

Grah zelenčak ( Slavonski zeleni grah)

30,00 kn/kom

Bijeli luk

ČEŠNJAK DOMAĆI - AKCIJA

19,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice