Registriraj se
Ponuda

Eko češnjak u granulama 100 g

kn  -  30,00/1kom  •  28,00/100kom  •  25,00/1000kom

EUR  -  3,75 /1kom  •  3,5 /100kom  •  3,13 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

20 km

Martinov eko češnjak u granulama sadrži 100 postotni češnjak iz ekološkog uzgoja koji je dobiven procesom sušenja svježeg češnjaka, te mljevenja istog grublje (u granule) i sitnije (u prah), bez ikakvih dodavanja aditiva.

Češnjak dobiven takvim procesom ne mijenja i ne gubi svoju aromu, te u njemu ostaju svi hranjivi i ljekoviti sastojci čija se koncentracija gubitkom vode poveća oko 3 puta u odnosu na svježi, stoga se zbog svoje intenzivnosti sušeni češnjak prilikom začinjavanja jela dodaje u puno manjim količinama.

Prednosti sušenog češnjaka su:

– jednostavnost primjene

– intenzivnost okusa

– dostupnost tokom cijele godine

– jednostavnost čuvanja i skladištenja

– duži rok trajanja

Popust na količinu i dostava po dogovoru, ovisno o količini narudžbe.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

OPG Čerkez malo je poljoprivredno gospodarstvo koje se smjestilo u mjestu Ježdovec, koje se nalazi pokraj Zagreba. Većina stanovništa u ovom mjestu od davnina se bavi poljoprivredom i vrlo vjerojatno su Vaše bake i mame kupovale namirnice uzgojene upravo na Ježdovečkom tlu.

Počevši od 30-tih godina prošlog stoljeća, danas obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Čerkez broji već četvrtu generaciju naraštaja koja nastavlja tradiciju uzgoja poljoprivrednih proizvoda.

Danas, kada je obiteljsko gospodarstvo postalo OPG, predstavljamo vam naš prvi brand na kojeg smo izrazito ponosni – Martinov eko češnjak!

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Biološka zaštita od bolesti - proizvod Bio-Zel

154,96 kn/kom

Eko proizvodi

Zimska kobasica s Orlovog Puta

240,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice