Registriraj se
Ponuda

Svježa aronija 200 g

kn  -  15,00/1kom  •  13,00/100kom  •  10,00/1000kom

EUR  -  1,88 /1kom  •  1,63 /100kom  •  1,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Koprivničko-križevačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Aronija u svojim plodovima sadrži veliku koncentraciju antioksidansa (tanine, biofenole, flavonoide, antocijanine, katehine).

Aronija sadrži različite vitamine C, A, E, B2, B6, B9, i vrlo rijetki vitamin P., minerale željezo, kalcij, kalij, mangan, fosfor, jod i molibden..

Aroniju koristimo za detoksifikaciju organizma koja ima preventivno djelovanje od malignih oboljenja ali ujedno čisti organizam od štetnih tvari, pa čak i teških metala.

Aronija potiče cirkulaciju, pročišćava krv, ublažava glavobolje, snižava povišen krvni tlak, povoljno djeluje na probavni sustav, podiže imunitet, sprječava razvoj virusnih i bakterijskih infekcija. Smiruje želudac i bolove, dobra je za sve koji pate od čireva. Ističe se i njen blagotvoran utjecaj na rad žuči i jetre jer ih čisti i omogućava njihov pravilniji rad, ali i regulira i pravilan rad i izlučivanje hormona štitnjače. Zbog visokog udjela nutritivnih elemenata i visokom udjelu antioksidansa, aronija spada u kategoriju supervoća – super hrane.

Bobice Aronije imaju vrlo sitne sjemenke koje ne osjećamo kad ih jedemo. Vrlo su ukusni svježi, cijeđeni, kuhani, pečeni ili osušeni, a mogu se i zamrznuti za kasniju upotrebu.

Plodovi su vrlo ukusni umiješani u jogurt, svježi sir i ostala mliječna jela. Posebno bogatstvo okusa je izraženo sa kozjim ili ovčjim sirom.

Zbog velike količine pektina, koji lako želira, plodovi aronije posebno su ukusni pripremljeni kao pekmez, džem ili marmelada miješana sa kruškama, jabukama, marelicom, breskvom, višnjom, jagodom, rabarbarom, ogrozdom, ribizom, kupinom ili malinom.

Aroniju beremo s peteljkama da bi što duže zadržala svoju svježinu i nutritivne sastojke. Tako ubrana aronija može se čuvati na hladnom i suhom mjestu i 30 dana od branja a da gotovo ne izgubi svoja nutritivna svojstva.

Naručene artikle dostavljamo na traženu adresu paketnom dostavom putem kurirske službe, uz naplatu troškova isporuke sukladno cjeniku dostavljača.

Aronija se odmah nakon branja pakira u plastične kutija (prehrambena plastika) , 200 g svježe aronije i pohranjuje na hladno, suho i tamno mjesto i prvom pošiljkom šalje kupcu.

Za narudžbe do 200,00 kn troškovi dostave iznose 25,00 kn, a za narudžbe preko 200,00 kn. Dostavu naplaćujemo prema obračunu dostavljača.

Govorimo:

Proizvođač

OPG Brček
OPG

Stjepana Radića 9
Kalinovac 48361
Hrvatska
Koprivničko-križevačka

www.opgbrcek.eu
opgbrcek@opgbrcek.eu

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Pčelarstvo, voćarstvo, povrtlarstvo, prirodna kozmetika, kolači, edukacija i savjetovanje

Burza hrane preporučuje

Trešnje

Trešnje

30,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice