Registriraj se
Ponuda

Butternut tikva u prahu, 250g

kn  -  25,00/1kom

EUR  -  3,13 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

2,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Butternut tikva (Cucurbita moschata) timska je tikva podrijetlom iz Južne Afrike. To je jestiva tikva čije narančasto meso ima slatkast okus koji podsjeća na lješnjak: okus se može pojačati dodavanjem smeđeg šećera ili sirupa od jabuke. Može se koristiti za slatka jela, juhe, pite.

Tikva je bogata kalcijem, manganom, magnezijem, fosforom, željezom, vitaminima A, B, C i vlaknima. Što je narančastija, to je veći sadržaj vitamina A. Naš organski Butternut u prahu dolazi iz najhranjivije zimske tikvice. Bogata fitonutrijentima i antioksidansima, Butternut tikva ima malo masnoća i vlakana, a prepuna je hranjivih tvari kao što su kalij, vitamin B6, folna kiselina, karotenoidi, beta-karoten i vitamin C.

Exotic Pannonia Vam prva u Hrvatskoj i među prvima u Europi predstavlja brašno od Butternut tikve. Ovo brašno je ekološki proizvod bez umjetnih dodataka, nastalo sjeckanjem, sušenjem i mljevenjem Butternut tikve koji uzgajamo.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Opis

Brand exotic pannonia nastao je kao plod desetogodišnjeg rada skromnog seoskog gospodarstva i pomalo maštovite vizije. Počeli smo se baviti uzgojem oraha proširujući površine. Prepoznavajući potrebe tržišta širimo proizvodnju na povrće i egzotično voće. Pokrenuli smo certifikaciju površina za eko certifikat te zadovoljavanje normi global gap. Većina proizvodnje se obavlja ručno na tradicionalan način što našim proizvodima uz poštivanje standarda ekološke proizvodnje daje dodatnu vrijednost. Proizvodimo džemove egzotičnih mješavina na tradiconalan način bez konzervansa.

Naši kupci diljem EU su prepoznali proizvode i potiču nas da svakodnevno razmišljamo o očuvanju i poboljšanju kvalitete te uvođenju novih proizvoda. Slavonski inat, povezanost sa djedovinom te za mnoge smiješne i nesvakidašnje ideje u proizvodnji i tehnologiji učinili su nas prepoznatljivim po kvaliteti i okusu.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko zimnica

30,00 kn/kom

Eko proizvodi

Zimska kobasica s Orlovog Puta

240,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO masline s košticama

25,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice