Ponuda

CoQ10 Lozenges-Sublingual Calivita -Pastile-Energija srca,sportaši,alergičari...

kn  -  165,00/1kom  •  165,00/100kom  •  165,00/1000kom

EUR  -  20,63 /1kom  •  20,63 /100kom  •  20,63 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Sublingual Koenzim Q10 (30 otapajućih tableta)

Energija srca

Ljudski organizam proizvodi koenzim Q10, ali ta proizvodnja se smanjuje nakon 35. godine života, stoga je njegova suplementacija korisna kao podrška za rad svih vitalnih organa, naročito srca.

Primjena koenzima Q10 počiva na njegovoj ulozi u proizvodnji energije u mitohondrijima, što je posebno važno za stanice sa neizmjerno velikim energetskim potrebama kao što su stanice srca. Osim toga, koenzim Q10 je jedan od najjačih antioksidansa, a činjenica da je prisutan upravo u mitohondrijima gdje nastaje glavnina slobodnih radikala u tijelu, daje mu poseban značaj. Dr. Peter Mitchell je 1978. g. dobio Nobelovu nagradu za istraživanja uloge koenzima Q10 u proizvodnji energije u mitohondrijima, a prof. Yamamura prvi je upotrijebio CoQ10 u terapiji kongestivnog zastoja srca (nedovoljnog dotoka krvi). 1972 Gian Paolo Littarru i prof. Karl Folkers dokumentirali su nedostatak CoQ10 kod bolesti srca u ljudi, a na značaj koenzima ukazuje i to što je 1997. osnovana međunarodna udruga International Coenzyme Q10 Association koja okuplja poznate znanstvenike, nutricioniste i liječnike. Istraživanja na životinjama (Willis i sur.) i ljudima (Ghirlanda i sur.) ukazuju na značajno sniženje (do 40%) koenzima Q10 u srcu i jetri ispitanika prilikom terapije lijekovima za snižavanje kolesterola (statini). Uzimajući istovremeno koenzim i lijekove za sniženje kolesterola (statini), može se postići dvostruki učinak; sprečavanje opadanja razine koenzima u organizmu i smanjenje stupnja oksidacije LDL kolesterola, čime se pojačava učinak terapije za sniženje masnoća (1994 Bargossi et al.). Očekivani učinak oralne suplementacije koenzimom Q10 postiže svoj maksimum nakon nekoliko mjeseci upotrebe, zbog čega savjetujemo višemjesečnu kontinuiranu suplementaciju.

SUBLINGUALNI KOENZIM Q10 - OKUS LIMUNA!

Nova formula brzootapajućeg koenzima Q10 donosi novi, ugodan okus limuna u tableti koja se još lakše rastapa, i u svakom smislu odgovara suvremenim sublingvalnim dodacima prehrani. Zahvaljujući svojoj teksturi lako se topi u ustima, i ne ostavlja neugodan osjećaj „razmrvljenosti“. Novi okus prikladan je za sve kojima se iz bilo kojeg razloga nije sviđao okus mentola, ili su ga izbjegavali zbog korištenja homeopatskih lijekova.

Koenzim Q10 otkrile su 1950. godina dvije skupine istraživača, neovisno jedan o drugoj. Festenstein i njegovi suradnici nazvali su ga ubikonon (1955.), dok su mu Crane i suradnici dali naziv koenzim-Q (1957.). Ta dva naziva zadržala su se do danas. Koenzim Q10 neophodan je za odvijanje proces a proizvodnje energije na staničnoj razini. Osim toga, vrlo je važan antioksidans, koji štiti stanice od štetnih učinaka slobodnih radikala i oksidativnog stresa odgovornog za starenje stanica. Q10 se sintetizira i u našem tijelu; možemo reći da je to jedini antioksidans topiv u mastima kojeg tijelo samo sintetizira. Upravo je zbog toga važno spomenuti da se njegova količina smanjuje s godinama , a u slučaju nekih zdravstvenih problema (kardiovaskularne bolesti, kod uzimanja lijekova za smanjenje masnoća i kolesterola u krvi, itd.) njegova količina može naglo opasti.

Odgovarajuća opskrba Q10 može pridonijeti zdravom radu srca, kao i održavanju normalnog krvnog tlaka. Posebno se preporuča u slučaju povećanih psihičkih i/ili fizičkih napora, preopterećenosti, ili za povećanje energetske opskrbe mišića izloženih povećanom naporu (skeletnih, pa čak i srčanih). Uz samu kondiciju, može pozitivno djelovati i na sportske rezultate.

CaliVitin novi Sublingualni CoQ10 ima 30 mg CoQ10 u tableti, koji se kod pravilne primjene apsorbira u ustima, putem sluznice, i odmah ulazi u krvotok. Kod oralne primjene, aktivne tvari nakon apsorpcije u crijevnom traktu dolaze u jetru, gdje se u većoj ili manjoj mjeri metaboliziraju, što znači da se njihova količina može smanjiti dok stignu do svog odredišta.

CoQ10 koji se apsorbira pod jezikom „zaobilazi“ jetru, i dospijeva u tijelo bez gubitaka. Druga velika prednost Sublingualnog CoQ10 je njegov blagotvorni učinak na usnu šupljinu.

Zasigurno ste i vi primijetili da je CoQ10 sve popularniji kao preparat za njegu usne šupljine?

Primjenom Sublingualnog CoQ10 tijelu možete osigurati visoke doze CoQ10 od jednom, što se neposredno povoljno odražava na usta i desni.

Isprobajte i vi nove, usavršene tablete Sublingualnog CoQ10 SADA NOVO IME CoQ10 Lozenges!

Sastav :Koenzim Q 10 30 mg -pastile koje se otapaju pod jezikom

Literatura:

Nakamura R, Littarru GP, Folkers K, Wilkinson EG. Study of CoQ10-enzymes in gingiva from patients with periodontal disease and evidence for a deficiency of coenzyme Q10. Proc Natl Acad Sci U S A. 1974 Apr;71(4):1456-60.

Biomedical and clinical aspects of Coenzyme Q -The beneficial effect of Coenzyme Q10 on the impaired aerobic function in middle aged women without organic disease (Hiroshi amabe, Hisashi Fukuzaki)

Biomedical and clinical aspects of Coenzyme Q - Effect of CoQ10 on the metabolic response to work (G. Cerioli, F. Tirelli, L Mustani)

Biomedical and clinical aspects of Coenzyme Q - Influence of CoQ10 on physical work capacity in athletes, sedentary people and patients with mitochondrial disease Linnane AW, Kopsidas G et al.Cellular redox activity of coenzyme Q10: effect of CoQ10 supplementation on human skeletal muscle.Free Radic Res. 2002 Apr;36(4):445- 53. Digiesi V, Cantini F, Oradei A, Bisi G Guarino C Brocchi A. Bellandi F, Mancini M and Littarru GP. Coenzyme Q10 in essential hypertension. Molec Aspects Med vol.15 (Supplement): s257- 263, 1994- Burke BE, Neuenschwander R, Olson RD: Randomized, doubleblind, placebo-controlled trial of coenzyme Q10 in isolated systolic hypertension. South Med J. 94: 1112-1117, 2001

The source of the Table: The physiological effects of Q10, Prof. Dr. Pucsok József (OSEI) lecture held at the MEKISZ conference the 27th September 2007.

CoQ10 Pastile 30 tableta

Cijena za Hrvatsku:165 kn +15 kn dostava brzom poštom

Cijena za Veliku Britaniju:22.30 Eur +dostava

Cijena za Njemačku,Austriju i druge zemlje EU:22,30 Eur +dostava

Cijena za Soveniju:21 Eur + dostava

Cijena za druge zemlje u regiji na upit

Upotreba:

1 - 2 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka.

Brzoapsorbirajuće tablete se otapaju pod jezikom čime se omogućava brža apsorpcija direktno u krvotok putem žlijezda slinovnica.

Sastojci:

30 mg koenzim Q10

Ukoliko Vas zanima više o ovom proizvodu pogledajte video liječničko predavanje u oglasu

Poštarina za sve naruđbe do 300kn iznosi 15kn ,za naruđbe preko 300kn poštarina gratis

Mogućnost naruđbe i za inozemstvo,sve informacije putem E-mail-a u oglasu

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Sladila

SMEĐI ŠEĆER OD ŠEĆERNE TRSKE - DEMERARA Reunion

6,80 kn/kg

Dodatak prehrani

Sirup Zelena Aloja Antičević 1 000ml *Zdrava jetra i zdrava probava su ključ dobrog zdravlja!*

796,25 kn/kom

Ostalo

CannaBio Protein Konoplje - 400g

92,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice