Ponuda

Calcium Magnesium Plus Calivita -KALCIJUM MAGNEZIJUM PLUS s D VITAMINOM i K2 VITAMINOM-Osteoporoza

kn  -  110,00/1kom  •  110,00/100kom  •  110,00/1000kom

EUR  -  13,75 /1kom  •  13,75 /100kom  •  13,75 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Calcijum Magnesium Plus (100 kaps) Kalcij, magnezij, D vitamin,K2 VITAMIN

osteoporoza,

opuštanje mišića,

smanjenje simptoma alergija,

optimalno funkcioniranje živčanog i

kardiovaskularnog sustava.

Calcijum Magnesium Plus sadrži idealan omjer kalcija i magnezija (2:1), jer se u tom odnosu najbolje ugrađuju i iskorištavaju u organizmu. Za prevenciju osteoporoze, opuštanje mišića, smanjenje simptoma alergija, te optimalno funkcioniranje živčanog i kardiovaskularnog sustava.

Kalcij je mineral koji kostima daje potrebnu čvrstoću, kosti su ujedno njegova najveća skladišta. Osim ovog vezanog kalcija, postoji i slobodni kalciji (ionizirani kalcij) koji ima brojne funkcije u organizmu: nužan je za održavanje tonusa krvnih žila, za stezanje/otpuštanje mišića i prenošenje živčanih podražaja, prijeko je potreban za izlučivanje želučanog soka te ublažava nesanicu. Uslijed nedostatnog unosa kalcija kao i uslijed prehrane u kojoj prevladavaju bjelančevine dolazi do ispiranja kalcija iz kostiju te pojava mekih kostiju (osteomalacija). Pojavljuje se i preosjetljivost živčanog sustava, grčevi mišića i poremećaji rada srca. Gubitak koštane mase u cjelini (osteoporoza) javlja se kod žena u prijelaznom razdoblju, a praćen je bolovima, izobličenjem kostura i povećanom sklonosti lomovima. Da bismo održali primjerenu gustoću kostiju i u starijoj se dobi na vrijeme treba za to pobrinuti zdravom prehranom, vježbanjem i dodacima prehrani koji sadrže kalcij, magnezij, vitamin D i aminokiselinu lizin. Preporučeni dnevni unos kalcija za odrasle osobe iznosi 800 mg, a za djecu, trudnice i dojilje 1200 mg dnevno.

Magnezij je ključ za iskorištenje kalcija i od jednake je važnosti kao i kalcij kod problema osteoporoze. Ako tijelu nedostaje magnezija, to sprečava ugradnju kalcija u kosti, te se umjesto toga potiče okoštavanje mekih tkiva. Na opći manjak magnezija najveći utjecaj ima suvremena prehrana. Na primjer, već 2-3 šalice kave dnevno ubrzavaju njegovo izlučivanje, a ubrzano se gubi i uslijed stresa. Nadopunjavanje prehrane magnezijem preporučuje se za sprečavanje srčanih oboljenja i ateroskleroze, kod visokog krvnog tlaka, dijabetesa, poremećaja spavanja i migrene, napetosti, nesanice, grčeva u mišićima te tijekom trudnoće i dojenja. Vitamin D poznat je po pozitivnoj ulozi u iskorištenju i ugradnji kalcija u kosti, ali i po svojstvu da smanjuje bolove u leđima koji su učestaliji tijekom hladnih zimskih mjeseci zbog manjka sunčevih zraka.

Calcium Magnesium Plus 100 tableta

Cijena za Hrvatsku:110 kn +15 kn dostava

Cijena za Veliku Britaniju i zemlje EU:15,90 Eur +dostava

Cijena za Njemačku i Austriju 15,90 Eur +dostava

Cijena za Sloveniju :14,50 Eur +dostava

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit.

Upotreba:

1 - 3 kapsule dnevno uz obrok s čašom vode ili prema savjetu stručnjaka.

Sastojci:

250 mg kalcij (karbonat i citrat)

125 mg magnezij (oksid,glukonat i citrat)

45 mcg vitamin K2 (menakinon)

25 kcg vitamin D 3 (kolekalciferol)

Kalcij + magnezij + K2 vitamin + D3 Vitamin

Živa kost nije nikada u mirovanju i stalno se mijenja i pregrađuje. Obnavljaju se zalihe minerala čime se stara kost zamjenjuje novom.

Lizin - novi pristup osteoporozi

Stručnjaci od nedavno upućuju sve osobe sa osteoporozom na kombiniranje kalcija, magnezija, vitamina D i lizina za postizanje najboljeg terapijskog učinka. Ovu preporuku temelje na najnovijim saznanjima da unos aminokiseline lizina povećava apsorpciju kalcija i znatno smanjuje njegov gubitak putem urina. Naime, lizin potiče rad stanica koje izgrađuju koštano tkivo i kolagen. Nekoliko kliničkih studija opravdava novi pristup u sprječavanju i liječenju osteoporoze , a koji svakako uključuje lizin. Naš proizvod, L Lisine Plus, sadrži 1000 mg lizina i 120 mg C vitamina u dvije kapsule, što predstavlja preporučenu dnevnu dozu unosa lizina.

Osim ove dobrobiti, sve osobe koje koriste lizin imati će dodatne korisne učinke na zdravlje. Radovi nobelovca dr Linus Paulinga ukazuju na poboljšanje stanja kod angine pectoris i bolesti koronarnih krvnih žila zahvaljujući lizinu. Dr Pauling preporučuje u ovu svrhu istovremeno uzimanje lizina i vitamina C Također poznato je da lizin sprječava umnažanje virusa herpesa te njegovo uzimanje pruža zaštitu od ovog, često dosadnog, virusa.

L-lisine PLUS 60 kapsula 103 kn ,uz CALCIUM MAGNESIUM PLUS 100 kapsula 105 kn,ta 2 preparata ćete platiti UKUPNO:208 kn plus 15 kn poštarine.

Ukoliko patite na promjenu vremena preporučujem Super soya Lecitin ,100 kapsula ,86 kn,zatim 250 kapsula -obiteljsko pakiranje za 173 kn,ili Triple Soya Lecitin 100 kapsula 166 kn,kod podmazivanja zglobova i bolnih zglobova ,te izgradnje zglobne hrskavice ,tu su naši preparati Shark Aid-hrskavica morskog psa ,te Joint Protex Forte sa glukozaminom i i dr..

Za sve dodatne informacije javite mi se na tel.ili putem E-mail-a.

Za naruđbe do 300 kn poštarina GRATIS ,za sve naruđbe do 300 kn poštarina 15 kn.

Vaše odabrane proizvode šaljemo brzom poštanskom dostavom.

Mogućnost naruđbe i za inozemstvo

Ukoliko vas zanima više o ovom proizvodu pogledajte liječničko predavanje video u oglasu.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Sladila

SMEĐI ŠEĆER OD ŠEĆERNE TRSKE - DEMERARA Reunion

6,80 kn/kg

Dodatak prehrani

Sirup Zelena Aloja Antičević 1 000ml *Zdrava jetra i zdrava probava su ključ dobrog zdravlja!*

796,25 kn/kom

Ostalo

CannaBio Protein Konoplje - 400g

92,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice