Ponuda

Silk & Shine Shampoo (250 ml) Calivita - ČISTI I NJEGUJE VLASIŠTE JAČA KORJEN KOSE ŠTITI OD ISUŠIVANJA Mogu ga koristiti i djeca, možete se njime i tuširati ,umjesto gela za tuširanje Blagi šampon s Aloe Verom i provitaminom B5 za sve tipove kose. Njeguje vlasište i olakšava češljanje kose.

kn  -  38,00/1kom  •  38,00/100kom  •  38,00/1000kom

EUR  -  4,75 /1kom  •  4,75 /100kom  •  4,75 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Silk & Shine Shampoo (250 ml)

ČISTI I NJEGUJE VLASIŠTE

JAČA KORJEN KOSE

ŠTITI OD ISUŠIVANJA

Mogu ga koristiti i djeca,

možete se njime i tuširati ,umjesto gela za tuširanje

Blagi šampon s Aloe Verom i provitaminom B5 za sve tipove kose. Njeguje vlasište i olakšava češljanje kose. Štiti od negativnih utjecaja sušenja, te vašoj kosi daje volumen i sjajan i zdrav izgled!

Sastojci :ALOE VERA I VITAMIN B 5

Upotreba: Nanijeti kao svaki šampon,pričekati minutu ,dvije da djeluje i potom isprati

Svi sastojci su pažljivo odabrani i imaju blagotvorno djelovanje na kosu i vlasište. Ne sadrži sol, stoga ne nadražuje oči pa je pogodan i za njegu dječje kose. Temeljito čisti i njeguje vlasište, jača korijen kose i štiti od isušivanja. Glavni sastojci šampona su:

Aloe Vera:

•Pomaže ponovno uspostavljanje i održavanje prirodne vlage kose

•Njeguje osjetljivo vlasište i smanjuje pojavu neugodnih upalnih promjena.

•Održava kosu sjajnom, dajući joj volumen i zdrav izgled

Provitamin B5:

•Poboljšava elastičnost kose koja postaje manje sklona pucanju

•Daje kosi dodatan sjaj i osigurava dugotrajnu vlažnost

•Regenerira već postojeća oštećenja kose uzrokovana štetnim vremenskim čimbenicima kao i onim oštećenjima prouzročenim upotrebom neodgovarajućih sredstava za pranje kose.

•Posebno se preporučuje za njegu oštećenja nastalim dugotrajnom primjenom agresivnih tvari poput izbjeljivača kose prilikom bojanja ili sredstava za ondulaciju kose.

Kod jačanja kvalitete kose preporučujem i našu SUPER SOJU LECITIN 100 tableta-gel kapsula,za piti 86 kn,te naš Evening primrose oil -ulje žutog noćurka,100 tableta 135 kn,za piti ,a možete nekoliko i probušiti i umiješati u šampon.

Sve dodatne informacije putem E-maila ili telefonom

SILK AND SHINE SHAMPOO 250 ml

Cijena za Hrvatsku:38 kn

Poštarina za ovaj proizvod iznosi 15kn,za sve naruđbe preko 300kn poštarina gratis.

Mogućnost naruđbe i za inozemstvo

SILK AND SHINE SHAMPOO 250 ml

Cijena za Veliku Britaniju i zemlje EU:nije dostupan tu vam mogu ponuditi OrganiCare šampon za kosu-vidi druge moje oglase

Cijena za Njemačku i Austriju:nije dostupan tu vam mogu ponuditi OrganiCare šampon za kosu-vidi druge moje oglase

Cijena za Sloveniju:5,30 Eur +dostava(za naruđbe preko 50 Eur dostava gratis)

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit

Govorimo:

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice