Registriraj se
Ponuda

Caliclean Calivita-EKOLOŠKA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE KUHINJE,STAKLA,te UNIVERZAL

kn  -  56,00/1kom  •  56,00/100kom  •  56,00/1000kom

EUR  -  7 /1kom  •  7 /100kom  •  7 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Vukovarsko-srijemska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

UKOLIKO STE VI ILI VAŠI UKUĆANI ALERGIČNI NA KEMIJSKA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE OVO JE PRAVI IZBOR ZA VAS !

CALICLEAN KUHINJA (946 ml) 56kn+15 kn dostava

CALICLEAN STAKLO (946 ml) 56kn+15 kn dostava

CALCLEAN UNIVERZAL (946ml) 56kn+15 kn dostava

sva pakovanja su približno1 litra ,tj 0,946 lt

Danas smo svjesniji nego ikada prije da su prirodni resursi ograničeni, te da su čistoća zemlje, zraka i vode preduvjet naše sreće, zdravog života i opstanka u cjelosti. Priroda. Mir i zelenilo. Nabujali potoci, mirisne livade, zujanje probuđenih bumbara… znamo li uistinu cijeniti ovaj Festival života?

Sastojci:

•sadrži 100% biorazgradive tenzide biljnog porijekla

•ne sadrži fosfate

•ne sadrži dioksin

•sadrži sirovine koje nisu dobivene iz petrokemikalija

•ne sadrži životinjske sastojke

•nije testiran na životinjama

•je u ambalaži napravljenoj od reciklirajućeg materijala

•sadrži prirodne mirise

Uglavnom je industrijska aktivnost prikazana kao veliki onečišćivač, međutim da li smo svjesni da smo najveći zagađivač upravo mi, pojedinci u kućanstvima, koji svojim načinom života, navikama, razmišljanjima i djelima ostavljamo svoj osobni pečat djelovanja i kreiramo novo lice Zemlje. Stoga, treba misliti pozitivno, usprkos životnim poteškoćama i djelovati odgovorno, tako da iza nas ostane što manji trag onečišćenja. Uporabom ekoloških sredstava za čišćenje ostavljamo iza sebe, osim svoga doma, i čist planet za buduće generacije!

Najvažniji sastojci deterdženata su tzv. tenzidi (površinski aktivne tvari). Većina tenzida potječe od naftnih derivata, a nafta nije obnovljivi izvor energije dok istovremeno njena eksploatacija uzrokuje ogromno zagađenje okoline. I fosfati su često korišteni tenzidi koji povećavaju učinkovitost deterdženata, međutim njihov učinak na okoliš jednak je onome umjetnih gnojiva. Kada deterdžent koji sadrži fosfate dospije u kanalizaciju, može doći i do voda tekućica, rijeka, mora i oceana. Zbog toga dolazi do brze invazije algi, poglavito u jezerima i rijekama, koja rezultira zagađenjem vode. Korištenjem CaliClean linije proizvoda održat ćete visoku higijenu svog doma bez nepotrebnog zagađenja voda.

Čistoća je pola zdravlja. Ova tvrdnja postaje upitna ukoliko malo bolje pogledamo sa koliko štetnih tvari dolazimo u dodir prilikom čišćenja našeg doma. Najčešće korištena sredstva za čišćenje sadrže kemijski aktivne tvari koje mogu uzrokovati trenutne ozljede, alergije, osipe i upale mukozne membrane ili čak astmu. Kako su mnogi zdravstveni problemi današnjice povezani su s problemima zagađenja, važno je okrenuti se proizvodima koji sadrže biološki razgradive tvari koje neće štetno djelovati na vašu kožu ili pluća.

CaliClean u naš život i naš dom donosi tenzide biljnog porijekla, površinski aktivne tvari koje djelotvorno čiste, a koje su istovremeno 100% biološki razgradive. Dolaze u ekonomičnom pakiranju u bocama od 1 litre sa raspršivačem. Ugodnog su mirisa i sadrže samo biorazgradive sastojke koji ne zagađuju okoliš. CaliClean proizvodi nastali su u suradnji sa američkom agencijom za zaštitu okoliša (US EPA) i s ponosom nose oznaku dizajna za okoliš - DfE (Designed for the Environment).

AKO IMATE MALU DJECU PO PODU ILI STE ALERGIČNI NA KEMIJSKA SREDSTVA ZA ČIŠČENJE ILI SAMO VOLITE ČUVATI PRIRODU ZA BUDUĆE GENERACIJE ,OVO JE PRAVI IZBOR ZA VAS

CIJENA POJEDINOG PRIOZVODA 56 KN ,946 ml =skoro 1 litra

Za naruđbe do 300kn poštarina 15kn ,za naruđbe preko 300kn poštarina gratis

Moguće naruđbe i za inozemstvo ,sve informacije putem E-mail-a i tel.

Cijena Caliclean proizvoda za Veliku Britaniju i zemlje EU,zatim Njemačku i Austriju 946 ml tj skoro 1 litra 7.60 Eur +dostava (za naruđbe preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Sloveniju 7,50 +dostavaEur(za naruđbe preko 50 Eur dostava gratis)

Cijene za ostale zemlje u regiji na upit.

Ukoliko vas zanima više o ovim proizvodima pogledajte liječničko predavanje video u oglasu

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Dodatak prehrani

Sirup Zelena Aloja Antičević 1 000ml *Zdrava jetra i zdrava probava su ključ dobrog zdravlja!*

796,25 kn/kom

Sladila

SMEĐI ŠEĆER OD ŠEĆERNE TRSKE - DEMERARA Reunion

8,50 kn/kg

Ostalo

CannaBio Protein Konoplje - 400g

92,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice