Ponuda

Zrinka Domaći Sirup- MIX: ARONIJA i BAZGINE BOBICE

kn  -  70,00/1L  •  70,00/100L  •  70,00/1000L

EUR  -  8,75 /1L  •  8,75 /100L  •  8,75 /1000L

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

50 L

Dostava kurirskom službom

Ne

Besplatna dostava do (km)

30 km

ARONIJA- za pročišćavanje krvi, ublažava migrenu i glavobolju, ima blagotvoran učinak na želudac i crijeva, zaustavljanje proljeva, snižava krvni tlak, sprečava bakterijske i virusne infekcije, poboljšava cirkulaciju krvi te da svakodnevno konzumiranje smanjuje razinu kolesterola i triglicerida, štiteći kardiovaskularni sistem. Ima blagotvoran učinak na jetru, mokraćni i žučni mjehur, jer ih pročišćava i omogućuje njihov pravilan rad. Regulira izlučivanje i ispravan rad hormona štitnjače i gušterače. Zbog visokog sadržaja antioksidansa, sprječava rak, uništava njegove stanice i pomaže u liječenju drugih malignih bolesti, kao i Alzheimera.

BAZGINE BOBICE-edan od zaboravljenih ljekova iz prirode su bobice bazge (zove). Najnovija medicinska istraživanaj su potvrdila da ove ljekovite bobice sadrže tvari koje jačaju naš imunološki sistem i pomažu da se bori protiv virusa koji izazivaju gripu i prehladu. Mnogi travari smatraju da bobice bazge su najbolje sredstvo za jačanje imunološkog sustava.

BAZGINE BOBICE- imaju jaka antioksidansna svojstva i već stoljećima se koriste u narodnoj medicini. Koriste se za liječenje prehlade, gripe, rana (kada se primjenjuju lokalno), pokazale su se dobre u liječenju herpes simplex virusa.

Govorimo:

Opis

Zrinka Domaći Sirupi su BEZ konzervansa, umjetnih boja ili aroma od domaćeg voća i bilja koje uzgajam. Rađeni su TRADICIJSKI kao što je i moja baka radila, a ne industrijski. Dokaz njihove prirodnosti je talog koji se stvori sa vremenom, jer ih ne mogu toliko filtrirati, a on im daje poseban okus i kvalitetu. Pasterizirani su i nakon otvaranja se MORAJU držati u hladnjaku.

Sve je počelo kao hobi da izliječim kćeri anemiju i tako sam počela sa sirupima od koprive i višnje, a danas imam cijelu paletu proizvoda. To mi je osnovni posao koji radim sa puno ljubavi i pažnje. U svaki proizvod je uloženo puno truda, jer sve sama radim od berbe, proizvodnje do prodaje što rezultira kvalitetom proizvoda za što su dokaz moji mnogobrojni vjerni kupci.

Mali sam proizvođač i nemam kapacitet niti mogućnosti proizvesti velike količine, zato imam puno vrsta proizvoda koje radim kroz cijelu sezonu kako rastu i dozrijevaju.

Trenutno imam u ponudi sirupe od:

1) Koprive

2) Mix: kopriva i maslačak

3) Bazga

4) Lipa

5) Kadulja

6) Maslačak

- višnja, lavanda, menta, matičnjak, mix: kopriva, menta, matičnjak....

Za sada su pakiranja od 1L, 30 kn za veće količine po dogovoru.

Maslačak je u staklenkama od 720 ml, 370 ml i 200 ml.

Sastav: voće/ bilje, šećer, limunska kiselina.

Dostava ZG i KA i okolica, ostatak zemlje šaljem Poštom, Tiskom, autobusom ili po dogovoru.

Burza hrane preporučuje

Prirodni (100%) sokovi

Eko matični sok od aronije

60,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice