Ponuda

EVITA Ulje crnog kima 100 % čisto sjemensko hladno prešano ulje

kn  -  75,00/1kom  •  72,00/100kom  •  70,00/1000kom

EUR  -  9,38 /1kom  •  9 /100kom  •  8,75 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Tko je i kako prvi razotkrio tajne sitnih grubih crnih sjemenki aromatičnog, no mnogima neprivlačnog okusa i mirisa – nije poznato. No poznato je da je gusto i tamno ulje crnog kima na putu vječnost ponio i sam moćni faraon Tutenkhamon.

Drevni Egipćani koristili su ga kao pomoć kod mnogih zdravstvenih teškoća, a tu dobru naviku su preuzeli i stari Grci i Rimljani.

Islamski svijet tradicionalno ga najviše cijeni budući da prorok Muhamed uvjeren u njegovu blagotvornu moć naziva blagoslovljenim sjemenom.

Suvremena znanost istražuje ga tek nešto više od pedeset godina, ali su znanstvena otkrića jednako veličanstvena kao i čudesna mistična predaja o crnom kimu odnosno njegovom ulju ponajviše.

Ulje crnog kima sadrži oko 24% jednostruko nezasićenih 58% višestruko nezasićenih masnih kiselina, te preko sto biološko aktivnih komponenti.

Ulje crnog kima je prehrambeno ulje tamne boje, intezivnog mirisa i okusa. U mnogim zemljama koristi se kao začinsko ulje, a poznata je i njegova višestruka primjena u tradicional nim i narodnim medicinama na Dalekom Istoku i u arapskom svijetu.

Nebrojeni su razlozi da bočicu crnog kima imate uvijek spremnu u vašoj maloj kućnoj prirodnoj ljekarni

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Proizvođač

Letifico doo
Proizvodnja

Seljine brigade 1a
Kravarsko 10413
Hrvatska
Zagrebačka

www.letifico.hr/
info@letifico.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

100,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice