Ponuda

EVITA Ulje lješnjak jezgra -100 % hladno prešano 250 ml

kn  -  95,00/1kom  •  90,00/100kom  •  85,00/1000kom

EUR  -  11,88 /1kom  •  11,25 /100kom  •  10,63 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Jeste li od onih kojima je kolač bez lješnjaka nekako „nedorečen”? Svakako ste u pravu. Lješnjak je ne samo neodoljivo ukusan, već je izuzetno bogat makro i mikro nutrijentima (proteinima, uljima, vitaminima i mineralima).

Jezgra lješnjaka obvezan je sastojak zdravih prehrambenih dijeta budući da štiti od raznih oboljenja (ateroskleroze, karcinoma…)

Zahvaljujući aminokiselinama (prije svega argininu), fitosterolima, vitaminima A, BI, B2, E i C, te magne ziju, željezu, bakru i selenu, lješnjak je dobar saveznik u podizanju imuniteta. Po sastavu masnih kiselina slično je ekstra djevičanskom maslinovom ulju (visok udio ome ga-9 i omega-6), pa je izvrsno prehram beno ulje.

Hladno prešano ulje lješnjaka lijepe je zlatnožute boje, ugodnog mirisa i finog slatkastog okusa. Zahvaljujući tim svojstvima cijenjeno je i kao začinsko ulje u kulinarstvu, no najpoznatija je njegova primjena u kozmetici i farmaceutskoj industriji.

Velike količine vitamina E hladno prešanom ulju lješnjaka donijele su titulu nenedmašnog „zaštitnog faktora” i eliksira mladosti u kozmetici, prije svega u čuvanju, njezi i obnavljanju kože nakon 40. Godine života.

Govorimo:
Certifikati: HACCP, Eko

Proizvođač

Letifico doo
Proizvodnja

Seljine brigade 1a
Kravarsko 10413
Hrvatska
Zagrebačka

www.letifico.hr/
info@letifico.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

100,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice