Registriraj se
Ponuda

100% ČISTO BUČINO ULJE - DOMAĆE, 0,5lit

kn  -  60,00/1kom  •  55,00/100kom  •  50,00/1000kom

EUR  -  7,5 /1kom  •  6,88 /100kom  •  6,25 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

DOMAĆE BUČINO ULJE, 100% ČISTO, toplo prešano.

Ovo ulje se proizvodi od koštica uzgojenih na vlastitim poljima u načinu proizvodnje koji se naziva toplo prešanje. To znači da se koštice samelju na sitne čestice, nakon toga se kondicioniraju s vrućom vodom i soli, zatim se takva smjesa prži i na samom kraju se iz te mase, u hidrauličkim prešama, istisne bučino ulje a kao nusproizvod dobijemo pogaču.

Ovo ulje je 100% čisto te je kao takvo visokovrijedno u svakom smislu. S obzirom na čistoću tog ulja ovo je proizvod čijom kupnjom dobivate najbolji omjer cijene i kvalitete.

Važno je napomenuti da se ulje čuva u inox bačvama, te se nakon toga pakira u tamne staklene boce i etiketira na način da se na svakoj etiketi nalazi sastav proizvoda što daje garanciju da dobivate upravo ono što želite.

Također, vrlo bitna je i informacija da ulja proizvedemo upravo onoliko koliko se proda za 30-ak dana kako bi ulje uvijek bilo svježe i kako ne bi izgubilo svoja poznata senzorna i kvalitativna svojstva.

Nezaobilazni je sastav prave grah salate ili krumpir salate, preljev za hladna predjela npr. polutvrdi sir, dodatak raznim jelima pri kraju kuhanja ili ga jednostavno konzumirajte umakanjem svježeg kruha u mix bučinog ulja i češnjaka, ili pustite mašti na volju…

ZAJEDNO DO ZDRAVLJA

Vaš OPG DAVOR ŠPOLJAR

Govorimo:

Proizvođač

OPG Davor Špoljar
OPG

Terezino Polje 116a
Lukač 33406
Hrvatska
Virovitičko-podravska

davor.spoljar@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

OPG DAVOR ŠPOLJAR bavi se uzgojem osnovnih ratarskih kultura, uzgojem tikve golice i ljekovitog bilja - kamilice.

Najveći dio proizvedenih koštica iz tikve golice plasiramo na tržištu zapadne Europe.

Jedan dio koštica prerađuje se u bučino ulje.

Bučino ulje proizvodi se na dva načina: hladnih prešanjem ili toplim prešanjem te hladno prešano i toplo prešano bučino ulje imamo u svojoj ponudi.

Osim ulja u ponudi imamo i koštice - prirodne ili pržene slane. Također imamo za ponuditi i namaz od bučinih sjemenki s bučinim uljem.

Za sva pitanja koja imate u vezi bučinog ulja ili bilo kojeg drugog područja spremni smo Vam u svakom trenutku biti na usluzi.

Vaš OPG DAVOR ŠPOLJAR

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Crni kim - hladno prešano ulje 250 ml

110,00 kn/kom

Ostalo

Bademovo hladno prešano ulje 250 ml

70,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje rinfuza

89,00 kn/L

Bučino ulje

Bucino ulje

100,00 kn/L

Ulje repice

Repičino hladno prešano ulje 500 ml

25,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice