Registriraj se
Ponuda

Samoborski bermet

kn  -  70,00/1kom

EUR  -  8,75 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Bermet je aromatizirano vino, aperitiv i dižestiv s ugodnom mješavinom grožđa, biljke pelin, raznog mediteranskog voća i biljnih začina.

Boce bermeta pakiramo u tri veličine te ih je moguće nabaviti u dizajniranim bocama i u eko-kartonskim poklon pakiranjima. Pečat koji ručno stavljamo na svaku bocu jamči kvalitetu svakog našeg zapakiranog bermeta.

Na veće količine odobravamo popust.

0,1875L - 20,00kn

0,3750L - 40,00kn

0,75L - 70,00kn

Opis

Obitelj Fabek bavi se proizvodnjom vina već cijeli niz generacija. Jedan od najpoznatijih obiteljskih proizvoda iz našeg podruma svakako je aperitivno vino bermet, spravljeno po vlastitoj recepturi. U hrastovim bačvama podruma Fabek se na tradicionalan način njeguje ovaj poseban aperitiv i pažljivo nadgleda cjelokupni proces proizvodnje. Svaka boca se ručno pakira i slaže prije odlaska kupcu, a u tom procesu sudjeluju svi članovi obitelji.

O bermetu piše i samoborski učitelj Milan Lang u svojoj knjizi Samobor narodni život i običaji, na stranici 127. "spominje da se osim vina u Samoboru zimi pije i bermet. On se pravi redovno od crnog grožđa (danas od portugisca, a prije od kavčine)".

No, bez obzira poteklo od Francuza ili kao recept razvijen davno u Samoboru, bermet ima svoju priču koju svaki proizvođač rado priča kupcu i posjetitelju.

Bermet Fabek poseban je zbog svoje specifične arome dobivene prema dugo usavršavanoj recepturi obitelji Fabek.

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Pjenušac "BARUN" brut

130,00 kn/kom

Bijela vina

Kvalitetna i vrhunska bijela vina

30,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice