Registriraj se
Ponuda

Kraljevski nektar - 200g

kn  -  80,00/1kom  •  8000,00/100kom  •  80000,00/1000kom

EUR  -  10 /1kom  •  1000 /100kom  •  10000 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Kraljevski nektar mješavina je svih najvrijednijih proizvoda iz košnice. Napravljen je od svježe matične mliječi, svježeg peluda (cvjetnog praha), propolisa i meda. Njegove lijekovite i nutritivne vrijednosti kriju se upravo u tome što se za izradu koriste svježi sastojci u onakvom obliku kakav se nalazi u košnici. Pelud nije sušen, već svjež, čime su potpuno očuvane njegove najvažnije i najvrijednije komponente - vitamini i minerali. Matična mliječ u proizvod se stavlja svježa i potiče stanice organizma na obnovu i borbu protiv raznih štetnih čimbenika.

Proizvod je namijenjen svima koji žele ojačati imunitet, očvrsnuti organizam, a također se preporuča kod teško oboljelih pacijenata kako bi organizam potaknuli na što bržu regeneraciju i povratak ka zdravlju i vitalnosti. Mogu ga koristiti sve dobne kategorije, od djece pa sve do pripadnika starije životne dobi.

Za vitalne i zdrave ljude preporuča se 1 žličica dnevno, poslije obroka.

Kod ljudi s narušenim imunitetom 2-3 žličice dnevno, poslije obroka.

Proizvod se drži na tamnom i hladnom mjestu zbog osjetljivosti svježih sastojaka.

Rok trajanja je 1 mjesec od datuma proizvodnje.

Sastojci: 77% med, 16% svježi pelud, 6% svježa matična mliječ,1% propolis

Pakiranje: 200g

Sve naše proizvode možete pronaći i degustirati na našem štandu na tržnici Dolac svakim danom od 8h do 14h.

Govorimo:

Opis

OPG Željko Grobotek malo je obiteljsko gospodarstvo iz srca Zagorja. Bavimo se pčelarstvom već više od 30 godina te vam nudimo mnoštvo pčelinjih proizvoda i pripravaka koji su plod marljivog rada naše obitelji. Nudimo vam potpuno prirodne i svježe proizvode, upravo onakve kakvi se nalaze u košnici, bez sušenja, pregrijavanja i uništavanja svih najvrijednijih sastojaka iz pčelinje košnice. Kod nas možete pronaći razne vrste medova, kao što su med od bagrema, kestena, medljikovac jele, nekoliko vrsta cvijetnih medova te med u saću. Nudimo vam i svježi cvijetni prah, propolis, svježu matičnu mliječ, vosak, razne kreme na bazi propolisa i voska s dodatkom eteričnih ulja. Kao naš najposebniji proizvod istaknuli bismo KRALJEVSKI NEKTAR - to je mješavina meda, svježeg peluda od cvijeta kestena i kupine, propolisa i meda. Ovaj proizvod radimo od samih početaka i to uvijek po istoj, provjerenoj recepturi i sa svježim sastojcima.

Naše proizvode možete kupiti i degustirati na tržnici Dolac u Zagrebu, svakim danom od 8 do 14h ili kod nas na našem gospodarstvu u srcu Zagorja podno planine Ivanščice. Rado ćemo vam prezentirati sve svoje proizvode i objasniti sve što vas zanima.

Možete nas također pratiti i na Instagram profilu https://www.instagram.com/opg_zeljkogrobotek/, gdje se možete dodatno informirati o našim proizvodima.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice