Registriraj se
Ponuda

Med od bagrema

kn  -  75,00/1kom  •  7500,00/100kom  •  75000,00/1000kom

EUR  -  9,38 /1kom  •  937,5 /100kom  •  9375 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

U srcu Zagorja, nedaleko planine Ivanščice, pčele marljivo sakupljaju bagremov med tokom mjeseca svibnja sa mirisnih, bijelih grozdova cvijeta bagrema, u narodu znanog kao agacija.

Zahvaljujući svojim posebnim prirodnim šećerima vrlo je sladak, svijetle boje, gotovo prozirne, te mu je potrebno čak nekoliko godina da kristalizira.

Blagotvorno djeluje na respiratorni sustav i preporuča se ljudima oboljelima od astme, za ublažavanje prehlade, kašlja i ostalih dišnih tegoba.

Zbog neutralnog okusa i iznimne čistoće mogu ga koristiti i djeca, posebice kao zaslađivač u čajevima i raznim drugim pripravcima.

Sve naše proizvode možete pronaći i degustirati svakog dana na tržnici Dolac na našem štandu OPG Željko Grobotek.

Sve novosti i informacije vezane za proizvode također možete saznati i na našoj Instagram stranici opg_zeljkogrobotek .

Govorimo:

Opis

OPG Željko Grobotek malo je obiteljsko gospodarstvo iz srca Zagorja. Bavimo se pčelarstvom već više od 30 godina te vam nudimo mnoštvo pčelinjih proizvoda i pripravaka koji su plod marljivog rada naše obitelji. Nudimo vam potpuno prirodne i svježe proizvode, upravo onakve kakvi se nalaze u košnici, bez sušenja, pregrijavanja i uništavanja svih najvrijednijih sastojaka iz pčelinje košnice. Kod nas možete pronaći razne vrste medova, kao što su med od bagrema, kestena, medljikovac jele, nekoliko vrsta cvijetnih medova te med u saću. Nudimo vam i svježi cvijetni prah, propolis, svježu matičnu mliječ, vosak, razne kreme na bazi propolisa i voska s dodatkom eteričnih ulja. Kao naš najposebniji proizvod istaknuli bismo KRALJEVSKI NEKTAR - to je mješavina meda, svježeg peluda od cvijeta kestena i kupine, propolisa i meda. Ovaj proizvod radimo od samih početaka i to uvijek po istoj, provjerenoj recepturi i sa svježim sastojcima.

Naše proizvode možete kupiti i degustirati na tržnici Dolac u Zagrebu, svakim danom od 8 do 14h ili kod nas na našem gospodarstvu u srcu Zagorja podno planine Ivanščice. Rado ćemo vam prezentirati sve svoje proizvode i objasniti sve što vas zanima.

Možete nas također pratiti i na Instagram profilu https://www.instagram.com/opg_zeljkogrobotek/, gdje se možete dodatno informirati o našim proizvodima.

Burza hrane preporučuje

Cvjetni med

Cvjetni med u kantama od 29 kg

23,00 kn/kg

Bagremov med

Domaći med IDEALAN ZA POKLONE 450g

25,00 kn/kom

Bagremov med

Bagremov med u kantama od 29kg

30,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice