Registriraj se
Ponuda

Med u saću - bagrem

kn  -  40,00/1kom  •  4000,00/100kom  •  40000,00/1000kom

EUR  -  5 /1kom  •  500 /100kom  •  5000 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Čaroban okus meda u saću vraća nas u djetinjstvo i pruža poseban užitak našim okusnim pupoljcima.

Med u saću iznimno je dragocjen jer se na saću nalaze ostaci propolisa te peludnih zrnaca pa u cijelosti vrlo povoljno utječe na imunitet. Uz to je i neizmjerno fina delikatesa koja može poslužiti kao slastica u bilo koje doba dana.

OPG Željko Grobotek nudi Vam prvoklasno mlado saće od bagrema, zaliveno prvoklasnim bagremovim medom iz prostranih bagremovih šuma Hrvatskog zagorja podno planine Ivanščice.

Ljekovitost meda u saću krije se u ostacima sitnih čestica propolisa i peludnih zrnaca koje ostaju na saću. Žvakanje meda u saću pomaže pri bolestima organa usne šupljine, upala desni, krajnika i sinusa. Pomaže kod bržeg cijeljenja rana u usnoj šupljini i smanjuje broj patogenih bakterija. Uz to, dobro je poznato da bagremov med blagotvorno djeluje na bolesti respiratornog (dišnog) sustava i problema s akutnim i kroničnim kašljem.

Također, žvakanjem meda u saću u organizam unosimo vitamin A kojim obiluje vosak. Vitamin A potreban nam je za očuvanje dobrog vida, pospješuje otpornost prema zaraznim bolestima i neophodan je za normalan imunosni odgovor.

Saće doprinosi i dezinfekciji usne šupljine, čišćenju zubi, a smanjuje i pojavu karijesa.

Upravo zbog svih ovih svojstava i drugačijeg postupka u proizvodnji, med u saću je vrlo cijenjen i postiže višu cijenu.

Posjetite nas na tržnici Dolac na štandu OPG-a Željko Grobotek i priuštite si najbolje i najkvalitetnije darove pčela.

Pakiranje od 250 g - 40 kn

Govorimo:

Opis

OPG Željko Grobotek malo je obiteljsko gospodarstvo iz srca Zagorja. Bavimo se pčelarstvom već više od 30 godina te vam nudimo mnoštvo pčelinjih proizvoda i pripravaka koji su plod marljivog rada naše obitelji. Nudimo vam potpuno prirodne i svježe proizvode, upravo onakve kakvi se nalaze u košnici, bez sušenja, pregrijavanja i uništavanja svih najvrijednijih sastojaka iz pčelinje košnice. Kod nas možete pronaći razne vrste medova, kao što su med od bagrema, kestena, medljikovac jele, nekoliko vrsta cvijetnih medova te med u saću. Nudimo vam i svježi cvijetni prah, propolis, svježu matičnu mliječ, vosak, razne kreme na bazi propolisa i voska s dodatkom eteričnih ulja. Kao naš najposebniji proizvod istaknuli bismo KRALJEVSKI NEKTAR - to je mješavina meda, svježeg peluda od cvijeta kestena i kupine, propolisa i meda. Ovaj proizvod radimo od samih početaka i to uvijek po istoj, provjerenoj recepturi i sa svježim sastojcima.

Naše proizvode možete kupiti i degustirati na tržnici Dolac u Zagrebu, svakim danom od 8 do 14h ili kod nas na našem gospodarstvu u srcu Zagorja podno planine Ivanščice. Rado ćemo vam prezentirati sve svoje proizvode i objasniti sve što vas zanima.

Možete nas također pratiti i na Instagram profilu https://www.instagram.com/opg_zeljkogrobotek/, gdje se možete dodatno informirati o našim proizvodima.

Burza hrane preporučuje

Bagremov med

Domaći med IDEALAN ZA POKLONE 450g

25,00 kn/kom

Cvjetni med

Cvjetni med u kantama od 29 kg

23,00 kn/kg

Bagremov med

Bagremov med u kantama od 29kg

30,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice