Registriraj se
Ponuda

Svježi cvjetni prah - pelud

kn  -  25,00/1kom  •  2500,00/100kom  •  25000,00/1000kom

EUR  -  3,13 /1kom  •  312,5 /100kom  •  3125 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Proljetni pljuskovi i nagle promjene temperature idealni su za narušavanje imuniteta i razvoj laganih prehlada. Našem organizmu su tijekom cijele godine prijekopotrebni vitamini i minerali kako bi naše tijelo funkcioniralo besprijekorno. Zato smo mi tu kako bismo Vas opskrbili najsvježijim proizvodima koji su proizašli iz sinergije biljaka i pčela. Priuštite svom organizmu samo najbolje!

Svježa zrnca peluda opskrbit će Vaše tijelo brojnim vitaminima, mineralima i antioksidansima iz prirode. Ojačati će Vaš imunitet i dati Vam energiju za cijeli dan. Važno je napomenuti da se radi o peludu koji nije sušen niti termički tretiran, nego u potpuno svježem obliku kakav se i nalazi u košnici dolazi do Vas kao krajnjeg kupca i potrošača.

Preporučujemo uzimati 1-3 žlice na dan, najbolje direktno u usta ili pomiješan s medom.

Cijena: 25kn (100gr)

Govorimo:

Opis

OPG Željko Grobotek malo je obiteljsko gospodarstvo iz srca Zagorja. Bavimo se pčelarstvom već više od 30 godina te vam nudimo mnoštvo pčelinjih proizvoda i pripravaka koji su plod marljivog rada naše obitelji. Nudimo vam potpuno prirodne i svježe proizvode, upravo onakve kakvi se nalaze u košnici, bez sušenja, pregrijavanja i uništavanja svih najvrijednijih sastojaka iz pčelinje košnice. Kod nas možete pronaći razne vrste medova, kao što su med od bagrema, kestena, medljikovac jele, nekoliko vrsta cvijetnih medova te med u saću. Nudimo vam i svježi cvijetni prah, propolis, svježu matičnu mliječ, vosak, razne kreme na bazi propolisa i voska s dodatkom eteričnih ulja. Kao naš najposebniji proizvod istaknuli bismo KRALJEVSKI NEKTAR - to je mješavina meda, svježeg peluda od cvijeta kestena i kupine, propolisa i meda. Ovaj proizvod radimo od samih početaka i to uvijek po istoj, provjerenoj recepturi i sa svježim sastojcima.

Naše proizvode možete kupiti i degustirati na tržnici Dolac u Zagrebu, svakim danom od 8 do 14h ili kod nas na našem gospodarstvu u srcu Zagorja podno planine Ivanščice. Rado ćemo vam prezentirati sve svoje proizvode i objasniti sve što vas zanima.

Možete nas također pratiti i na Instagram profilu https://www.instagram.com/opg_zeljkogrobotek/, gdje se možete dodatno informirati o našim proizvodima.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice