Registriraj se
Ponuda

Okusi Dalmacije - domaće dalmatinsko ekstra djevičansko maslinovo ulje

kn  -  70,00/1L

EUR  -  8,75 /1L

Država

Hrvatska

Regija

Šibensko-kninska

Dostupna količina

500 L

Dostava kurirskom službom

Da

Prodajem domaće dalmatinsko ekstra djevičansko maslinovo ulje. Cijena po litri 70 kn, na veće količine dajemo popust. Ulje je iz Šibensko-kninske županije, Murter i okolica. Ulje je dobiveno izravno iz ploda masline, hladnim prešanjem, i mehaničkim putem. Na tjednoj bazi dostupno je 500l ulja. Molim zvati na mobitel za upite.

Govorimo:

Opis

Proizvodnja i prodaja dalmatinskog autohtonog domaćeg češnjaka. Posađen je i uspijeva u dalmatinskom zaleđu( okolica Benkovca,selo Crljenik). U škrtoj crvenoj miješanoj sa kamenom zemlji i uz obilje sunca. Dalmatinski domaći češnjak upravo zbog zemlje i podneblja u kojem uspijeva od davnina se koristi kao prirodni lijek za razne bolesti( visoki tlak, kolesterol, protiv krvnih ugrušaka, astma i ostalo). Suvremena znanost je takoder potvrdila da češnjak sa ovih podrucja sadrži daleko najveći udio Allicina poznat kao prirodni antibiotik. O njegovoj upotrebi i prednostima pred ostalim vrstama suvišno je i govoriti a da ne spominjemo njegovu upotrebu u kulinarstvu.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Bademovo hladno prešano ulje 250 ml

70,00 kn/kom

Bučino ulje

Bucino ulje

100,00 kn/L

Maslinovo ulje

Domaće dalmatinsko maslinovo ulje

100,00 kn/L

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje rinfuza

89,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice