Ponuda

Ulje od bundeve i lavande

kn  -  60,00/1kom  •  600,00/100kom

EUR  -  7,5 /1kom  •  75 /100kom

Država

Hrvatska

Regija

Međimurska

Dostupna količina

1 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Pred Vama je prvi hrvatski proizvod za njegu kože na bazi ulja od bundevine koštice i lavande koji Vam nudi neprocjenjive i zaboravljene vrijednosti našeg prirodnog okruženja.

Biljna i eterična ulja lakše prolaze kroz slojeve kože i pritom ju hrane, njeguju i obnavljaju. Njihove spojeve koža bolje i brže prepoznaje i ugrađuje ih u svoje stanice, gdje korisno djeluje na ukupni metabolizam i potiču međustanične funkcije.

Kvaliteti ulja ove plemenite biljke znatno doprinosi i obilje nezasićenih masnih kiselina, vitamine A, C, E, (snažnih antioksidansa) B i D, te minerala i elemenata u tragovima (kalij, magnezij, željezo, kalcij, selen i fosfor) kao i folne kiseline, vrlo bitne već u fetalnoj dobi.

Ova jedinstvena kombinacija biljnog i eteričnog ulja pogodna je za njegu svih tipova kože, a posebno je djelotvorna kod suhe, slabo prokrvljene i zrele kože. Zbog prisutnosti tokoferola, beta-karotena, selena i fitosterola, ali i cijelog niza bioaktivnih sastojaka povećava se elastičnost, usporava starenje, potiče regeneraciju, otpornost, vlažnost te baršunast osjećaj na koži.

Ulje se vrlo lako upija i treba ga dva puta dnevno lagano utrljati u kožu na problematična mjesta.

Govorimo:

Proizvođač

OPG Balog
OPG

Kolodvorska 15
Donji Kraljevec 40320
Hrvatska
Međimurska

i.balog@vip.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača
Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice