Registriraj se
Ponuda

EKO MATIČNI SOK SIBIRSKE BOROVNICE - HASKAP 0,5L

kn  -  60,00/1L  •  60,00/100L  •  60,00/1000L

EUR  -  7,5 /1L  •  7,5 /100L  •  7,5 /1000L

Država

Hrvatska

Regija

Bjelovarsko-bilogorska

Dostupna količina

10,000 L

Dostava kurirskom službom

Da

Haskap - sibirska borovnica

Haskap je bogat vitaminom C, vitaminom A i vitaminom E, kalcijem, željezom, kalijem i flavonoidima. Nedavna istraživanja pokazuju da haskap sadrži gotovo tri puta više antioksidansa nego divlja borovnica i više C vitamina nego naranča.

Haskap je svojim okusom, bojom i oblikom jedinstven. Sladak i kiselkast, zbog visokog udjela vitamina C, okusom podsjeća na mješavinu borovnice, šljive i crnog ribizla, osvježavajući nepca svojom sočnošću. Izdužen, zvonastoga oblika i plavo-ljubičaste boje, izgledom je poput niti jedne bobice. Intenzivna tamno crveno-ljubičasta boja soka ostavlja upečatljiv dojam pa je izvrstan za spravljanje smoothija, sokova, voćnih jogurta i ostalih voćnih proizvoda. Zbog žestokih uvjeta svojega izvornog klimatskog područja haskap je voćka koja počinje jako rano cvasti, krajem Ožujka, i dozrijeva krajem Svibnja.

Kada se bobice poberu, vozimo ih istoga dana do tvornice za preradu soka 20 km udaljenu od našega voćnjaka, tamo ih se tiješti u sok i pakira u staklene boce te pasterizira. Na taj način sok zadržava sve nutritivne vrijednosti bobica od kojih je napravljen, bez ikakvih aditiva i konzervansa. Savršena formula za svakodnevni unos potrebnih nutrijenata.

Certifikati: Eko

Proizvođač

Demetra Alfa d.o.o.
Trgovačko društvo

Uljanik 75
Uljanik, Garešnica 43280
Hrvatska
Bjelovarsko-bilogorska

upitnik.wixsite.com/haskap
demetra.alfa@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Kao mala tvrtka 2013. godine, nakon perioda istraživanja i probne sadnje tri vrste voćaka (haskapa, goji bobice i aronije), odabrali smo onu koja je pokazala najbolje kvalitete te zasadili prvi voćnjak haskapa na 3.5 hektara. U sljedećim godinama proširili smo plantažu na malo više od 7 hektara.

Zbog naše predanosti i uvjerenja podigli smo ekološki voćnjak. Svakoga dana uz puno ljudskog truda naš se voćnjak pažljivo obrađuje. Bez pesticida i umjetnih gnojiva biljke rastu u prirodnim uvjetima, a mi im dajemo samo ono što je u potpunosti ekološko. Zbog visokih ekoloških standarda dobili smo certifikat od nadređene institucije.

U svome punom kapacitetu voćnjak prinosi do 90 tona bobica godišnje, ostavljajući nam mnogo sočnog voća. Osim što uzgajamo haskap i prodajemo ga svježeg te kao sirovinu u voćnoj industriji, također pravimo i sok haskapa pakiran u staklenu ambalažu.

Mala tvrtka s najvećim ekološkim

voćnjakom haskapa u Europi

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Zimska kobasica s Orlovog Puta

240,00 kn/kg

Eko proizvodi

Biološka zaštita od bolesti - proizvod Bio-Zel

154,96 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice