Registriraj se
Ponuda

SteviQ coffee 3u1 čokolada 180g

kn  -  24,99/1kom

EUR  -  3,12 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Kava je u našoj tradiciji najviše konzumirani topli napitak. To je stimulans čije djelovanje poznaje i koristi veliki broj korisnika. Osim toga, to je i najvažniji društveni događaj, početak dana i jedinstvena prilika za okupljanje obitelji, prijatelja ili poslovni sastanak. Iako većina ljudi pijenje kave doživljava kao gurmanski užitak i društvenu kategoriju, sve je veći broj onih koji u svom omiljenom napitku pokušavaju uživati bez dodatka šećera.

SteviQ instant kava 3 u 1 je upravo idealno primijenjen recept za traženo rješenje. SteviQ je beskalorijsko sladilo u kombinaciji stevije i eritritola daje pravu mjeru slatkoće koja može odgovoriti na zahtjeve čak i gurmanski osjetjlivog nepca. Pritom ne remeti punoću arome i osjećaj fine kave koji nepce prepoznaje. Probajte sve okuse i odaberite svoju omiljenu aromu 3 u 1.

PAKIRANJE SADRŽI 10 VREĆICA.

Govorimo:

Proizvođač

SteviQlife
Proizvodnja

Draškovićeva 66
Zagreb 10000
Hrvatska
Grad Zagreb

info@steviqlife.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

SteviQ Kakao napitak 200g

29,99 kn/kom

Proizvodi bez šećera

SteviQ coffee 3u1 original 300g

49,98 kn/kom

Proizvodi bez šećera

SteviQ prirodno sladilo 250/1,1g

89,99 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice