Ponuda
Naruči na webshopu

MATIČNA MLIJEČ 10g

eur  -  20,00/1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

110 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Istraživanja pokazuju da matična mliječ uspješno djeluje kod oboljenja krvožilnog sustava i želučano-crijevnog trakta, kod bronhitisa, tuberkuloze i bruceloze, upala zglobova itd.

Kliničkim je ispitivanjima dokazano da ljekovito djeluje i kod smanjenog krvnog tlaka. Tako je matična mliječ svojevrstan regulator krvnog tlaka.

Uspješno se primjenjuje i u liječenju pretilnosti jer normalizira razmjenu tvari i potiče mokrenje.

Povećava otpornost organizma na infekcije, stimulira stvaranje krvnih zrnaca, regulira funkciju žlijezda s unutarnjim lučenjem. Pomaže kod ateroskleroze i upale krvnih žila srca.

Također je dokazano da matična mliječ izaziva osjećaj zadovoljstva, priljev energije, uklanja malaksalost i poboljšava apetit.

Povećava se imunobiološka reaktivnost organizma i potiče zaštitna funkcija fagocita.

Budući da aktivne komponente matične mliječi pripadaju kategoriji hormona, pripisuju joj se ljekovita svojstva u liječenju neuropsihoza jer ima biološki utjecaj na funkciju nadbubrežne žlijezde.

Matična mliječ potiče rast novorođenčadi te pomaže ženama u trudnoći i klimaksu.

Matična mliječ se zadržava ispod jezika do 5 minuta, dok se ne rastopi i djelomično apsorbira čime smo organizmu omogućili da iz nje izvuče maksimum. Matična mliječ je prirodna tvar i kao takva, osim u rijetkim slučajevima preosjetljivosti na istu, u organizmu ne izaziva neželjene nuspojave.

Način čuvanja: Nakon vađenja iz zamrzivača, matična mliječ se čuva u frižideru na temperaturi do 4 stupnja.

Govorimo:

Opis

Raznovrsnost naše ponude za cilj ima podariti Vam žlicu zdravlja svaki dan. Omogućiti stjecanje navike kojom možete poboljšati kvalitetu života i istražiti sva ljekovita svojstva ovog „zlatnog balzama“.

Za korisnike koji se brinu o svom zdravlju te željeti konzumirati domaći proizvod koji će ih uvijek iznova oduševiti svojom visokom kvalitetom, okusima i zdravstvenim učinkom. Opredjelili smo se samo na vrhunski med što potvrđuje brojne zlatne medalje te razna priznanja za kvalitetu meda. Nosioci smo oznake i sustava kvalitete "DOKAZANA KVALITETA Hrvatska

Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u med gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara...