Ponuda
Naruči na webshopu

PROPOLIS KAPI 20ml

eur  -  6,50/1kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Ljekovitost: Zbog svojih dragocjenih ljekovitih svojstava propolis je našao široku primjenu prvo u narodnoj, a zatim u općoj medicini. Koristi se u liječenju krvožilnog sustava, astme, čira na želucu i dvanaestercu, gastritisa,te raznih upala usta i grla. Propolis se kao ljekovito sredstvo sa uspjehom koristi i u liječenju raznih kožnih bolesti kao što su opekline, ekcemi, bradavice i hemeroidi, a također stimulira i regeneraciju tkiva.

Preporučena uporaba: Tri puta dnevno po 3-5 kapi propolisa u čaši mlake vode, čaja, mlijeka ili na kocki šećera.

Način čuvanja: Na suhom i hladnom mjestu

Govorimo:

Opis

Raznovrsnost naše ponude za cilj ima podariti Vam žlicu zdravlja svaki dan. Omogućiti stjecanje navike kojom možete poboljšati kvalitetu života i istražiti sva ljekovita svojstva ovog „zlatnog balzama“.

Za korisnike koji se brinu o svom zdravlju te željeti konzumirati domaći proizvod koji će ih uvijek iznova oduševiti svojom visokom kvalitetom, okusima i zdravstvenim učinkom. Opredjelili smo se samo na vrhunski med što potvrđuje brojne zlatne medalje te razna priznanja za kvalitetu meda. Nosioci smo oznake i sustava kvalitete "DOKAZANA KVALITETA Hrvatska

Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda pčele nose u svom tijelu i organima za probavu koji taj proizvod pretvaraju u med gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani.

Nema na svijetu pčele koja proizvodi loš med, loš med rezultat je industrijskog punjenja meda ili lošeg nesavjesnog i neobrazovanog pčelara...