Registriraj se

100% Zagorsko je 100% hrvatsko!

14.06.2017

100% Zagorsko ponovno u Zagrebu

Krapinsko-zagorska županija i ove godine, 15. i 16. rujna, organizira 8. godinu zaredom manifestaciju „100% Zagorsko“ u Zagrebu koja će biti održana na Trgu bana Jelačića. Ova manifestacija ima za cilj promovirati Zagorje kao poželjnu turističku destinaciju bogate kulturne baštine i gastronomske ponude.

 

„100% Zagorsko“ manifestacija je prodajno-izložbenog karaktera na kojoj će biti izlagani poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani, ekološki način te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. U širokoj lepezi vrlo raznolike ponude svim izlagačima  je zajedničko da će kroz prezentaciju svojih proizvoda i usluga Zagorje pokazati kao jedinstvenu destinaciju ugodnu za život, rad i odmor.

 

Vidimo se na Jelačićevom trgu!

Rezervirajte datume 15. i 16. rujna 2017. godine za manifestaciju „100% Zagorsko“ u Zagrebu, koja će biti održana na Trgu bana Jelačića. Svečano otvorenje manifestacije je u petak u 13 sati, a manifestacija će oba dana biti otvorena od 8.00 do 22.00 sata što ju čini dostupnom svima!

 

Zagorje je puno više od brega i gorica

Manifestacija „100% Zagorsko“, ima za cilj promovirati Zagorje kao poželjnu turističku destinaciju bogate kulturne baštine i gastronomske ponude. Ova manifestacija je prodajno-izložbenog karaktera gdje će svoje proizvode imati priliku izložiti poljoprivrednici i obrtnici Krapinsko-zagorske županije.

 

Naglasak je na tradiciji

Svi proizvodi uzgojeni su na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način. Ove godine će na manifestaciji sudjelovati više od 100 izlagača, a uz njih posjetitelji će moći uživati i u cjelodnevnom kulturno-zabavnom programu.

 

U ponudi će se naći bučino ulje, med, medenjaci, zagorski mlinci, povrće, voće,  rakije i likeri, sir, sokovi, vina i voćna vina, suhomesnati proizvodi, tradicijske igračke, a posjetitelji će moći uživati u zagorskim štruklima i tradicionalnim babičinim kolačima. Ukratko, za svako nepce ponešto!

 

Kupujmo zagorsko, kupujmo hrvatsko!

Zagorje svoju konkurentnost gradi na ponudi autohtonog, kvalitetnog i ekološki uzgojenog proizvoda. Manifestacija „100% Zagorsko“ upravo je prilika za zagorske proizvođače te obrtnike da sa svojom ponudom upoznaju Zagrepčane, ali i brojne turiste.

 Kupnja zagorskih proizvoda čuva hrvatsku tradiciju. Pomozite i Vi očuvanju naše tradicije i pridružite nam se u rujnu!


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Buđola od crne slavonske svinje

100,00 kn/kg

Prirodni slatkiši

Klašuni

25,00 kn/kom

Kukuruzno brašno

Kukurzno brašno od bijelog kukuruza

8,00 kn/kg

Ostalo

prodaja mesa i živih jelena

3800,00 kn/kom

Grah

Grah zelenčak ( Slavonski zeleni grah)

30,00 kn/kom

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

15,00 kn/kom

Bijela vina

Barun Manzoni

75,00 kn/L

Prirodni (100%) sokovi

Aronija sok 60 kn/L

60,00 kn/L

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

16,00 kn/kg

Cvjetni med

Cvjetni med u kantama od 29 kg

23,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac Manzoni Elegance Extra brut

100,00 kn/L

Kravlji sir

BOGATO,IZVORNO,ZDRAVO

120,00 kn/kg

A - jaja težine 60 - 65 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom

Sušeno miješano voće

Brašno rogača

17,00 kn/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

15,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice