Rižoto s teletinom

Na vrućoj masti prepržimo sitno sjeckani luk par minuta dok ne požuti.

Zatim operemo teletinu i izrežemo na kockice te stavimo u tavu s lukom, začinimo crvenom paprikom i posolimo te ostavimo da se pirja 40 minuta.

Zatim dodamo opranu rižu i dolijemo vode toliko da bude 2 prsta iznad riže te pustimo da se kuha dok ne postane mekana.

Umjesto vode možemo dodati kokošju juhu ili u vodu dodati vegete.

Kao dodatak možemo poslužiti ribani parmezan koji će upotpuniti okus jela.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Amforin med

Med Amorfa

7,96 eur/kom

Crna vina

Merlot 0.75 l

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Ostalo

Vinjak

30,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Batat

Ljubičasti batat

4,00 eur/kg

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Kobasice

Istarska kobasica s tartufima

13,20 eur/kg