Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Voćna vina

Vino voćno od Haskapa

13,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Batat

Ljubičasti batat

4,00 eur/kg

Amforin med

Med Amorfa

7,96 eur/kom

Prepeličja jaja

Prepeličja jaja - Istra / Pula

0,20 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Proizvodi bez šećera

Namaz Nutmaz maslac od lješnjaka 180g

4,65 eur/kom

Eko proizvodi

Marmelada od eko mandarine - 370ml

3,80 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom