Juha od jabuke i breskve

Jabuke i breskve očistimo i stavimo kuhati.

Dodamo koricu limuna.

Kada voće omekša, pasiramo ga i dodamo sok u kojem se kuhalo.

Dodamo šećera i škrobnog brašna.

Stavimo malo soka od limuna za reskiji okus.

Juha ne smije biti rijetka a niti gusta.

Serviramo hladno!

Predlažemo servirati u čašama ukrašeno korom jabuke.

Navedene količine su za 4 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Crveni luk

Luk šalota

15,00 kn/kg

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg

Pršut

Crni pršut - pršut od crne slavonske svinje

200,00 eur/kg

Som

Som fileti

18,00 kn/kg

Bistri

Aronija - eko matični sok 1L

60,00 kn/L

Ostalo

Crna mast

7,00 eur/kg

Ostalo

Hren sviježi,korijen

20,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac NECTARIS Brut

75,00 kn/kom

Ostalo

DINSTANI LUK -kapula očišćena, narezana i dinstana kapula - gotova podloga za mnoga jela

42,00 kn/kom

Drugi sirevi

Sir sa začinima

50,00 kn/kg

Kravlji sir

Punomasni polutvrdi kravlji sirevi

50,00 kn/kg

Ostalo

Samoborski bermet

70,00 kn/kom

Bagremov med

Med bagrem

50,00 kn/kom

Matična mliječ

Kraljevski nektar - 400 g

150,00 kn/kom

Juneće meso

Juneće meso

55,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice