Kajgana s kozicama

Repove kozica naglo propržiti na zagrijanom malinovom ulju, te ih izvaditi iz tave i staviti sa strane. Za to vrijeme jaja izmutiti u dubokoj zdjeli, začiniti prema želji (sol, papar), te na maslacu ispeći kajganu da bude zlatno žute boje.

Ovako pripremljena jaja servirati na oval, te na kajganu poslagati pripremljene kozice. Sve možemo ukrasiti sitno kosanim peršinom, te ružom od kore rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Rozinjola 1l

30,00 eur/kom

Crna vina

Merlot 0.75 l

20,00 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

Marmelada od eko mandarine - 370ml

3,80 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Ostalo

Vinjak

30,00 eur/L

Batat

Ljubičasti batat

4,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Amforin med

Med Amorfa

7,96 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom