Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Merlot 0.75 l

20,00 eur/kom

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Batat

Ljubičasti batat

4,00 eur/kg

Eko proizvodi

Marmelada od eko mandarine - 370ml

3,80 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Amforin med

Med Amorfa

7,96 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Voćna vina

Vino voćno od Haskapa

13,00 eur/kom

Ostalo

Vinjak

30,00 eur/L

Proizvodi bez šećera

Namaz Nutmaz maslac od lješnjaka 180g

4,65 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Ostalo

RUSTIKALNI MLINCI 500gr

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom