Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Dimljeni mesni proizvodi

EKO-KULEN SEKA (Blaga ili Ljuta)

240,00 kn/kg

Ostalo

Pečenica sa slaninom

100,00 kn/kg

Ostalo

prodaja mesa i živih jelena

3800,00 kn/kom

Jetra

svinjska jetra (smrznuta)

3,00 kn/kg

Voće u medu

Med od kadulje sa suhim smokvama i orasima

15,00 kn/kom

Bijeli luk

Domaći bijeli luk

25,00 kn/kg

Propolis

Propolis kapi

25,00 kn/kom

Drugi sirevi

Skuta na tjednoj bazi

1,85 kn/kg

Eko proizvodi

SORTA : EKO - JABUKA PRIMA

10,00 kn/kg

Brašno iz cijelog zrna (integralno)

Lješnjakovo brašno

35,00 kn/kom

Bijeli luk

ČEŠNJAK DOMAĆI - AKCIJA

19,00 kn/kg

Med od kadulje

Med od kadulje

80,00 kn/kg

Juneće meso

EKO - JUNEĆE MESO

55,00 kn/kg

Jabuke

Jabuke

5,00 kn/kg

Bagremov med

Domaći bagremov med

50,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice