Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Brašno iz cijelog zrna (integralno)

Lješnjakovo brašno 500 g

75,00 kn/kom

Ostalo

Domaća jaja

1,10 kn/kom

Ostalo

Crna mast

7,00 eur/kg

Puterica

Salata

3,00 kn/kom

Bagremov med

Prodajem domaći vrcani med

45,00 kn/kg

Ostalo

Lješnjakovo hladno prešano ulje 250 ml

90,00 kn/kom

Eko proizvodi

Maticni sok od Aronije

60,00 kn/L

Maslinovo ulje

Okusi Dalmacije - domaće dalmatinsko ekstra djevičansko maslinovo ulje

70,00 kn/L

Slatko vrhnje

Slatko vrhnje na tjednoj bazi

1,25 kn/L

Jastog

Potražujem jastoge

260,00 kn/kg

Krumpir

Domaći krumpir - Liseta

3,50 kn/kg

Kremasti med

Medena krema s dodatkom kakaa 250 g

50,00 kn/kom

SU - jaja težine 75 g i više

Domaća kokošja eko jaja

1,50 kn/kom

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice