Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Ocat Jabučni 1L

10,00 kn/L

Jakobova kapica

Američke jakobove kapice

100,00 kn/kom

Ostalo

Brašno od lješnjaka - Sniženje!!

80,00 kn/kg

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg

Drugi sirevi

Domaća burrata

150,00 kn/kg

Meso peradi

Pileće bijelo meso

34,00 kn/kg

Ostalo

Samoborski bermet

70,00 kn/kom

Bistri

Aronija - eko matični sok 1L

60,00 kn/L

Maslinovo ulje

MASLINOVO ULJE LECCINO

135,00 kn/kom

Sušene kobasice

CRNA SEKA

300,00 kn/kg

Drugi sirevi

Sir sa začinima

50,00 kn/kg

Kravlji sir

Punomasni polutvrdi kravlji sirevi

50,00 kn/kg

Kukuruzno brašno

Kukuruzno brašno - domaće

10,00 kn/kg

Juneće meso

Juneće meso

55,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac NECTARIS Brut

75,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice