Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Meso divljači

Jelenji but

145,00 kn/kg

Ostalo

Kulenova seka

200,00 kn/kg

Suncokretovo ulje

Hladno prešano suncokretovo ulje

5,00 eur/L

Pirovo brašno

Pirovo brašno

15,00 kn/kg

Crna vina

Gamé 2012. crno kvalitetno vino 1L

20,00 kn/kom

Kravlji sir

Svježi sir

35,00 kn/kg

Kravlji sir

Domaći dimljeni kravlji sir

70,00 kn/kg

Ostalo

Samoborski bermet

70,00 kn/kom

Crna vina

Gamé 2014. crno kvalitetno vino 1L

18,00 kn/kom

Ostalo

Namaz od bucinih kostica

25,00 kn/kom

Ostalo

Hladno prešano ulje lješnjaka

300,00 kn/L

Juneće meso

EKO - JUNEĆE MESO

45,00 kn/kg

Meso peradi

Pureći file

37,00 kn/kg

Svinjsko meso

Crna slavonska svinja

20,00 kn/kom

Kravlji sir

Sir sa začinima

55,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice