Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Buđola od crne slavonske svinje

100,00 kn/kg

Cvjetni med

Cvjetni med u kantama od 29 kg

23,00 kn/kg

Meso peradi

Pileći batak i zabatak bez kosti i kože

21,00 kn/kg

Slanina

Slavonska slanina

100,00 kn/kg

Bagremov med

Bagremov med

60,00 kn/kg

Bagremov med

Bagremov med u kantama od 29kg

30,00 kn/kg

Propolis

Propolis kapi

25,00 kn/kom

Cvjetni med

Domaći cvjetni med

45,00 kn/kg

Heljda

Heljda

5,00 kn/kg

A - jaja težine 60 - 65 g

JAJA - DOMAĆA

1,00 kn/kom

Kremasti med

Medena krema s dodatkom aronije 250 g

45,00 kn/kom

Kravlji sir

Pleternički -Polutvrdi sir napravljen od mlijeka iz ZLATNE DOLINE

90,00 kn/kg

Ostalo

Pečenica sa slaninom

100,00 kn/kg

Eko proizvodi

Ekološko maslinovo ulje, hladno prešano, oblica.

90,00 kn/L

Pjenušava vina

Pjenušac Le Rosé

100,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice