Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Heljda

Heljda

5,00 kn/kg

Ostalo

BRAŠNO OD BATATA/FLOUR&FARINA

80,00 kn/kg

Eko proizvodi

Maticni sok od Aronije

60,00 kn/L

Bagremov med

Bagremov med

60,00 kn/kg

Meso peradi

Pileći file na tjednoj bazi

2,80 kn/kg

Ostalo

prodaja mesa i živih jelena

3800,00 kn/kom

Bagremov med

Domaći bagremov med

50,00 kn/kg

Voće u medu

Med od kadulje sa suhim smokvama i orasima

15,00 kn/kom

Sadnice

Presadnice batata za sezonu 2019.

2,00 kn/kom

Batat

Batat

8,00 kn/kg

Ostalo

EKO - LUCERNA (DJETELINA)

1,00 kn/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

50,00 kn/kg

Bijeli luk

ČEŠNJAK DOMAĆI - AKCIJA

19,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko grah trešnjevac

30,00 kn/kg

Jetra

svinjska jetra (smrznuta)

3,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice