Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

17,00 kn/kom

Mrkva

Mrkva

3,00 kn/kg

Meso divljači

Fazan

100,00 kn/kom

Meso divljači

Srneći but

90,00 kn/kg

Bagremov med

Med bagrem

50,00 kn/kom

Juneće meso

Juneće meso

55,00 kn/kg

Svinjsko meso

Svinjska rebarca

30,00 kn/kg

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

16,00 kn/kg

Jetra

Guščja jetra

90,00 kn/kg

Suncokretovo ulje

Hladno prešano suncokretovo ulje

5,00 eur/L

Masti životinjskog podrijetla

Prodaje se domaća svinjska mast

10,00 kn/L

Meso peradi

Pureći file

37,00 kn/kg

Ostalo

Hren sviježi,korijen

20,00 kn/kg

Meso divljači

Jelenji but

145,00 kn/kg

Lubin

Brancin

55,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice