Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kravlji sir

Kravlji sir na tjednoj bazi

3,00 kn/kg

Aronija

Eko Aronija - svježi plod 1kg

20,00 kn/kg

Sadnice

Batat,gomolj,sadnice,presadnice batata.Agrobatat Suhopolje.

2,00 kn/kom

SU - jaja težine 75 g i više

Domaca jaja

1,00 kn/kom

Ostalo

Domaća jaja

1,10 kn/kom

Meso peradi

Pileći file na tjednoj bazi

2,80 kn/kg

SU - jaja težine 75 g i više

Domaća kokošja eko jaja

1,50 kn/kom

Drugi sirevi

Domaća burrata

150,00 kn/kg

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg

Kravlje mlijeko

Kravlje mlijeko na tjednoj bazi

0,48 eur/L

Eko proizvodi

BIO SMEĐI ŠEĆER OD ŠEĆERNE TRSKE

13,50 kn/kg

Ostalo

Crna mast

7,00 eur/kg

Meso peradi

Pureći file na tjednoj bazi

3,90 kn/kg

Slatko vrhnje

Slatko vrhnje na tjednoj bazi

1,25 kn/L

Smokve

Smokve

10,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice