Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Pečenica sa slaninom

100,00 kn/kg

Jogurt

Božićni jogurt sa cimetom i medom

20,00 kn/L

Juneće meso

15 kom JUNICA - Simentalka

15,00 kn/kom

Kravlji sir

BOGATO,IZVORNO,ZDRAVO

120,00 kn/kg

Ostalo

Buđola od crne slavonske svinje

100,00 kn/kg

Jogurt

POKLON PAKET kefir exkluziv

90,00 kn/kom

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

16,00 kn/kg

Lješnjak

Lješnjak - očišćeni

70,00 kn/kg

Bijeli luk

Domaći bijeli luk

25,00 kn/kg

Bijeli luk

ČEŠNJAK DOMAĆI - AKCIJA

19,00 kn/kg

Cvjetni med

Domaći cvjetni med

45,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac Le Rosé

100,00 kn/L

Eko proizvodi

Ekološko maslinovo ulje, hladno prešano, oblica.

90,00 kn/L

Bagremov med

Bagremov med

60,00 kn/kg

Ostalo

Ulje lješnjaka

300,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice