Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

MASLINOVO ULJE LECCINO

135,00 kn/kom

Ostalo

Hren sviježi,korijen

20,00 kn/kg

Ostalo

Ocat Jabučni 1L

10,00 kn/L

Leća

Leća

35,00 kn/kom

Drugi sirevi

Sir sa začinima

50,00 kn/kg

Svinjsko meso

Crna slavonska svinja

20,00 kn/kom

Ostalo

Samoborski bermet

70,00 kn/kom

Ostalo

Sušena rajčica

100,00 kn/kg

Ostalo

Namaz od lješnjaka

150,00 kn/kg

Ostalo

Dagnje

15,00 kn/kg

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg

Bijela vina

Kvalitetna i vrhunska bijela vina

30,00 kn/L

Meso peradi

Domaće pileće meso

25,00 kn/kg

Panceta

Slanina od crne svinje

100,00 kn/kg

Kukuruzno brašno

Kukuruzno brašno - domaće

10,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice