Registriraj se

Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Proizvodi bez šećera

SteviQ Kakao napitak 200g

29,99 kn/kom

Krumpir

PLAVI KROMPIR

15,00 kn/kg

Proizvodi bez šećera

SteviQ prirodno sladilo 250/1,1g

89,99 kn/kom

Ostalo

Slavonski čvarci 250 g

15,00 kn/kom

Grah

Grah zelenčak ( Slavonski zeleni grah)

30,00 kn/kg

Drugi sirevi

Sir

1,00 kn/kg

Čaj od lavande

Čaj

1,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Domaće dalmatinsko maslinovo ulje

100,00 kn/L

Njega lica

Krema za oštećenu kožu Maria

525,00 kn/kom

Juneće meso

EKO - JUNEĆE MESO

55,00 kn/kg

Meso peradi

Pileće bijelo meso

34,00 kn/kg

Esencijalna ulja

Esencijalno ulje smilja

150,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO masline s košticama

25,00 kn/kg

Cvjetni med

Cvjetni med u kantama od 29 kg

23,00 kn/kg

Maslac I. kvalitete

100% Domaći MASLAC

59,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice