Pržene dagnje

Svježe dagnje očistite od ljušture, uvaljajte ih u brašno i stavite ih da se prže u vrućem ulju dok lijepo porumene.

Prelijte ih limunovim sokom i posipajte prženim peršinom!

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Puterica

Salata

3,00 kn/kom

Brašno iz cijelog zrna (integralno)

Lješnjakovo brašno 500 g

75,00 kn/kom

Meso peradi

Pileći file na tjednoj bazi

2,80 kn/kg

Drugi sirevi

Skuta na tjednoj bazi

1,85 kn/kg

Ostalo

Domaća jaja

1,10 kn/kom

Maslinovo ulje

Okusi Dalmacije - domaće dalmatinsko ekstra djevičansko maslinovo ulje

70,00 kn/L

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg

Slatko vrhnje

Slatko vrhnje na tjednoj bazi

1,25 kn/L

Bagremov med

Prodajem domaći vrcani med

45,00 kn/kg

Ostalo

Crna mast

7,00 eur/kg

Kremasti med

Medena krema s dodatkom kakaa 250 g

50,00 kn/kom

Drugi sirevi

Domaća burrata

150,00 kn/kg

Jastog

Potražujem jastoge

260,00 kn/kg

Eko proizvodi

Maticni sok od Aronije

60,00 kn/L

Eko proizvodi

BIO SMEĐI ŠEĆER OD ŠEĆERNE TRSKE

13,50 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice