Pržene dagnje

Svježe dagnje očistite od ljušture, uvaljajte ih u brašno i stavite ih da se prže u vrućem ulju dok lijepo porumene.

Prelijte ih limunovim sokom i posipajte prženim peršinom!

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Sušena rajčica

100,00 kn/kg

Ostalo

Crna mast

7,00 eur/kg

Kravlji sir

Punomasni polutvrdi kravlji sirevi

50,00 kn/kg

Ostalo

Brašno od lješnjaka

80,00 kn/kg

Ostalo

Hren sviježi,korijen

20,00 kn/kg

Teleće meso

Teletina - prodaja teladi autohtone pasmine Lička Buša za obradu ili rasplod

30,00 kn/kg

Ostalo

Samoborski bermet

70,00 kn/kom

A - jaja težine 60 - 65 g

Domaća kokosija jaja

1,00 kn/kom

Maslinovo ulje

MASLINOVO ULJE LECCINO

135,00 kn/kom

Matična mliječ

Kraljevski nektar - 400 g

150,00 kn/kom

Smokve

Smokve

10,00 kn/kg

Ostalo

Namaz od lješnjaka

150,00 kn/kg

Meso peradi

Domaća piletina

27,00 kn/kg

Ostalo

Bučine sjemenke 0,5 kg

30,00 kn/kom

Leća

Leća

35,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice