Pržene dagnje

Svježe dagnje očistite od ljušture, uvaljajte ih u brašno i stavite ih da se prže u vrućem ulju dok lijepo porumene.

Prelijte ih limunovim sokom i posipajte prženim peršinom!

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tagliatelle

Tjestenina od pira

50,00 kn/kg

Jetra

Teleća jetrica

45,00 kn/kg

Jetra

Guščja jetra

90,00 kn/kg

Kukuruzno brašno

Kukuruzno brašno - domaće

10,00 kn/kg

Meso divljači

Srneći but

90,00 kn/kg

Masti životinjskog podrijetla

Prodaje se domaća svinjska mast

10,00 kn/L

Lubin

Brancin

55,00 kn/kg

Kravlji sir

Domaći dimljeni kravlji sir

70,00 kn/kg

Prirodni (100%) sokovi

Aronija - eko matični sok 1L

80,00 kn/L

Meso peradi

Pureći file

37,00 kn/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

15,00 kn/kg

Ostalo

EVITA - hladno prešano ulje lješnjaka 250 ml EKO

85,00 kn/kom

Juneće meso

EKO - JUNEĆE MESO

45,00 kn/kg

Krumpir

Krumpir

3,00 kn/kg

Eko proizvodi

Korisni mikroorganizmi tla - BACTIVA

63,25 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice