Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pjenušava vina

Pjenušac Le Rosé

100,00 kn/L

Cvjetni med

Cvjetni med u kantama od 29 kg

23,00 kn/kg

Lješnjak

Lješnjak - očišćeni

70,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko grah trešnjevac

30,00 kn/kg

Bagremov med

Domaći bagremov med

50,00 kn/kg

Kravlji sir

BOGATO,IZVORNO,ZDRAVO

120,00 kn/kg

Šumski med

Domaći šumski med

65,00 kn/kg

Ostalo

Buđola od crne slavonske svinje

100,00 kn/kg

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

16,00 kn/kg

Kremasti med

Medena krema s dodatkom aronije 250 g

45,00 kn/kom

Jabuke

Jabuke

5,00 kn/kg

Bijela vina

Barun Manzoni

75,00 kn/L

Jogurt

Božićni jogurt sa cimetom i medom

20,00 kn/L

Kravlji sir

BUČKI MEKI SIR

44,00 kn/kg

Jetra

svinjska jetra (smrznuta)

3,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice