Vege ćevapčići u lepinji s lukom

Lagano
2
15 min

Sastojci

200 gr Vege pljeskavica
2 kom lepinja
4 kom luk
3 Jušna žlica začini

Vege pljeskavicu, suhu smjesu, zasipati u posudu i preliti s 1,7 dcl mlake vode. Ostaviti 5 minuta da nabubri. Doati začine po želji. Vege pljeskavica ima u svojem sastavu začine, no za ćevapčiće možemo pojačati ljutinu s chili papričicom, paprom, medvjeđim lukom i češnjakom. Mokrim rukama oblikovati ćevapčiće te peći u dubokom ulju ili u fritezi dok zlatno ne posmeđe. Lepinju također malo prepeći na ulju. Servirati ćevapčiće u lepinji s lukom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO Bijela rotkva (Daikon)

20,00 kn/kg

Meso peradi

PERAD - EKO uzgoj - KUPUJEMO

50,00 kn/kg

Eko proizvodi

Eko butik

10,00 kn/kom

Ostalo

Ulje lješnjaka

390,00 kn/L

Dimljeni mesni proizvodi

Slavonski kulen

200,00 kn/kg

Tikvice

KUPUJEMO TIKVICE 56kg/mj

6,00 kn/kg

Ostalo

Maslac lješnjaka

210,00 kn/kg

Teleće meso

Teletina - Prodaja teladi autohtone pasmine Lička Buša za obradu ili rasplod

2500,00 kn/kom

Teleće meso

Teletina 50kg

1,00 kn/kg

Eko proizvodi

BATAT

12,00 kn/kg

Eko proizvodi

Vege&Dobro - Namaz od graha 180 g

1,96 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

55,00 kn/kg

Svinjsko meso

Crne slavonske svinje - EKO i otvoreni uzgoj

16,00 kn/kg

Vrganji

Vrganji

70,00 kn/kg

Medljikovac med

Hrvatski

80,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice