Vege ćevapčići u lepinji s lukom

Lagano
2
15 min

Sastojci

200 gr Vege pljeskavica
2 kom lepinja
4 kom luk
3 Jušna žlica začini

Vege pljeskavicu, suhu smjesu, zasipati u posudu i preliti s 1,7 dcl mlake vode. Ostaviti 5 minuta da nabubri. Doati začine po želji. Vege pljeskavica ima u svojem sastavu začine, no za ćevapčiće možemo pojačati ljutinu s chili papričicom, paprom, medvjeđim lukom i češnjakom. Mokrim rukama oblikovati ćevapčiće te peći u dubokom ulju ili u fritezi dok zlatno ne posmeđe. Lepinju također malo prepeći na ulju. Servirati ćevapčiće u lepinji s lukom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Trgovina Špajza - Novi Zagreb (Sopot)

100,00 kn/kom

Kravlji sir

Domaći kravlji sir

75,00 kn/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

100,00 kn/L

Šljivovica

Šljivovica

50,00 kn/L

Ostalo

Sušene crne trube

1,00 kn/kg

Teleće meso

Teleća jetrica

45,00 kn/kg

B - jaja težine 55 - 60 g

Jaja

0,90 kn/kom

Slanina

Domaći suhi špek

50,00 kn/kg

Ostalo

ORO Caffe - ITALIAN STYLE - vrhunska talijanska espresso kava

160,00 kn/kom

Kravlji sir

Sir sa začinima

55,00 kn/kg

Batat

Batat 12kn/kg

12,00 kn/kg

Šaran

Šaran

120,00 kn/kg

Mozzarella

Mozzarella

45,00 kn/kg

Jabuke

OTKUP JABUKE IDARED

2,00 kn/kg

Ostalo

Svježi sjeckani češnjak

42,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice