Pečene kobasice

Lagano
4
10 min

Sastojci

4 kom kobasice Vege&Dobro
2 Prstohvat ulje za pečenje
300 gr prilog

Kobasice izvadimo iz plastične vrećice. Ako ih kuhamo, tada ih ne gulimo iz folije, već ih kuhamo nekoliko minuta te nakon kuhanja odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice te ogulimo foliju i serviramo. Ako pak kobasice pečemo na vrućem ulju ili roštilju, tada prvo odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice, ogulimo foliju te oguljene kobasice pečemo. Kobasice lagano okrećemo kako bi dobile hrskavu koricu izvana. Nakon što su dobile hrskavu koricu sa svih strana znamo da su spremne za serviranje. Poslužujemo ih uz prilog, kiselo zelje ili kao hot dog koji je posebno drag djeci.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kravlji sir

Kravlji sirevi

100,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac "BARUN" brut

120,00 kn/kom

Bijela vina

Pinot bijeli 0,75l

49,90 kn/kom

Slanina

EKO-SLANINA (dobar kolesterol) OD CRNE SVINJE MANGULICE

180,00 kn/kg

Vrganji

Vrganji

70,00 kn/kg

Meso peradi

Eko Guske

50,00 kn/kg

Ulje konoplje

CannaBio Ulje Konoplje hladno prešano - 250 ml

78,00 kn/kom

Ostalo

EKO-OCAT OD JABUKE

20,00 kn/kom

Džemovi

DŽEM OD KUPINE I JABUKE

20,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje

50,00 kn/L

Medna mješavina

MED S ÐUMBIROM

100,00 kn/kg

Đumbir

Đumbir

13,00 kn/kg

Njega lica

CannaBio Konopljina Krema (hidratacija i njega lica) - 10% ulja konoplje – 50ml

122,00 kn/kom

Med

Med (5kg pakiranje)

140,00 kn/kom

Crna vina

Vino Plavac mali 0,75L

70,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice