Pečene kobasice

Lagano
4
10 min

Sastojci

4 kom kobasice Vege&Dobro
2 Prstohvat ulje za pečenje
300 gr prilog

Kobasice izvadimo iz plastične vrećice. Ako ih kuhamo, tada ih ne gulimo iz folije, već ih kuhamo nekoliko minuta te nakon kuhanja odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice te ogulimo foliju i serviramo. Ako pak kobasice pečemo na vrućem ulju ili roštilju, tada prvo odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice, ogulimo foliju te oguljene kobasice pečemo. Kobasice lagano okrećemo kako bi dobile hrskavu koricu izvana. Nakon što su dobile hrskavu koricu sa svih strana znamo da su spremne za serviranje. Poslužujemo ih uz prilog, kiselo zelje ili kao hot dog koji je posebno drag djeci.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Mrkva

Mrkva

3,00 kn/kg

Drugi sirevi

Sir za pizzu

25,00 kn/kg

Meso peradi

Guščja jetra

90,00 kn/kg

Sjeme i sadnice

Sjeme uljane repice

5,00 kn/kg

Vrganji

Vrganji

95,00 kn/kg

Meso divljači

Jelenji but

145,00 kn/kg

Pjenušava vina

Pjenušac NECTARIS Brut

75,00 kn/kom

Ostalo

EVITA - hladno prešano konopljino ulje 250 ml

55,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje

100,00 kn/L

Kozji sir

Kozji sir

90,00 kn/kg

Eko proizvodi

Korisni mikroorganizmi tla - BACTIVA

63,25 kn/kom

B - jaja težine 55 - 60 g

Jaja

1,00 kn/kom

Teleće meso

KUPUJEMO - teleći but - 50kg/tj

50,00 kn/kg

Zubatac

Zubatac

190,00 kn/kg

Meso peradi

PERAD iz otvorenog uzgoja

40,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice