Pečene kobasice

Lagano
4
10 min

Sastojci

4 kom kobasice Vege&Dobro
2 Prstohvat ulje za pečenje
300 gr prilog

Kobasice izvadimo iz plastične vrećice. Ako ih kuhamo, tada ih ne gulimo iz folije, već ih kuhamo nekoliko minuta te nakon kuhanja odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice te ogulimo foliju i serviramo. Ako pak kobasice pečemo na vrućem ulju ili roštilju, tada prvo odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice, ogulimo foliju te oguljene kobasice pečemo. Kobasice lagano okrećemo kako bi dobile hrskavu koricu izvana. Nakon što su dobile hrskavu koricu sa svih strana znamo da su spremne za serviranje. Poslužujemo ih uz prilog, kiselo zelje ili kao hot dog koji je posebno drag djeci.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pjenušava vina

Pjenušac "BARUN" brut

120,00 kn/kom

Kravlji sir

Punomasni polutvrdi kravlji sirevi

50,00 kn/kg

Brašno iz cijelog zrna (integralno)

Lješnjakovo brašno 500 g

75,00 kn/kom

SU - jaja težine 75 g i više

Domaca jaja

1,00 kn/kom

Juneće meso

Junetina

35,00 kn/kg

Svinjsko meso

Svinjsko pakirano meso 50kg/tjedno

40,00 kn/kg

Ostalo

Sušena rajčica

100,00 kn/kg

Maslinovo ulje

Okusi Dalmacije - domaće dalmatinsko ekstra djevičansko maslinovo ulje

70,00 kn/L

A - jaja težine 60 - 65 g

Domaća kokosija jaja

1,00 kn/kom

Borovnica

Sibirska borovnica

55,00 kn/kg

Kremasti med

Medena krema s dodatkom kakaa 250 g

50,00 kn/kom

Bagremov med

Prodajem domaći vrcani med

45,00 kn/kg

Leća

Leća

35,00 kn/kom

Jastog

Potražujem jastoge

260,00 kn/kg

Matična mliječ

Kraljevski nektar - 400 g

150,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice