Pečene kobasice

Lagano
4
10 min

Sastojci

4 kom kobasice Vege&Dobro
2 Prstohvat ulje za pečenje
300 gr prilog

Kobasice izvadimo iz plastične vrećice. Ako ih kuhamo, tada ih ne gulimo iz folije, već ih kuhamo nekoliko minuta te nakon kuhanja odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice te ogulimo foliju i serviramo. Ako pak kobasice pečemo na vrućem ulju ili roštilju, tada prvo odrežemo metalni prsten na vrhu kobasice, ogulimo foliju te oguljene kobasice pečemo. Kobasice lagano okrećemo kako bi dobile hrskavu koricu izvana. Nakon što su dobile hrskavu koricu sa svih strana znamo da su spremne za serviranje. Poslužujemo ih uz prilog, kiselo zelje ili kao hot dog koji je posebno drag djeci.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Orah

Orah u ljusci

10,00 kn/kg

Juneće meso

EKO - JUNEĆE MESO

50,00 kn/kg

Eko proizvodi

BATAT

12,00 kn/kg

Kozje mlijeko

Kozje mlijeko

10,00 kn/L

ostalo

CannaBio Konopljika – jako alk. Piće 40,0% - 0,5L

142,00 kn/kom

Smokve

Prodajem svježe smokve

12,00 kn/kg

Višnje

Višnja

5,00 kn/kg

Kukuruz

Kukuruz šećerac

2,00 kn/kg

Ostalo

Maslac lješnjaka

210,00 kn/kg

Goji bobice

GOJI bobice svježe i sušene

70,00 kn/kg

Eko proizvodi

Teletina, junetina, škotsko govedo

50,00 kn/kom

Limun

KUPUJEM Svježi neprskani limun

20,00 kn/kg

Ostalo

Brašno lješnjaka

90,00 kn/kg

Slanina

EKO-SLANINA (dobar kolesterol) OD CRNE SVINJE MANGULICE

180,00 kn/kg

Kruške

Azijska kruška Nashi - vlastiti uzgoj

10,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice