Ponuda

Muškat momijanski 0,75l

eur  -  5,31/1kom  •  5,04/100kom  •  4,78/1000kom

HRK  -  40,01 /1kom  •  37,97 /100kom  •  36,01 /1000kom

Država

Hrvatska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Jako nam je drago što Vam možemo u našem agroturizmu ponuditi tipične istarske delicije koji sami proizvodimo!

Vina uzgojene sorte muškata se njeguju u našem podrumu a zatim pune u boce sa vlastitom etiketom, pa tako dobivaju uz svoje ime kvalitetu koju doista i zavrjeđuju.

Dostava i popust po dogovoru!

Govorimo:

Opis

Na uzvisini okruženoj vinogradima i maslinicim pored sela Kostanjica i nedaleko od mjesta Grožnjana smješteno je naše imanje. Mjesto je kao rođeno za one koji žele neposredni kontakt sa prirodom i uživaju u čarobnim izazovima koje ona pruža.

Jako nam je drago što Vam možemo u našem agroturizmu ponuditi tipične istarske delicije koji sami proizvodimo, tu možete nači domaći pršut, sir, ombolo, mnoga nagrađena vina iz naše vinarije te ekstra dijevičansko maslinovo ulje a i razne rakije sa travama.

U selu Kostanjica na slikovitim obroncima nedaleko od Grožnjana gdje se ljudi tradicionalno bave poljoprivredom, obitelj Dešković odlučila je otvoriti agroturizam nudeći tako svoje domaće proizvode (meso, pršut, extra djevičansko maslinovo ulje, vino, rakija...).

Obitelj Dešković ima uzgoj od 40 svinja, 30 krava, kokoši i dr. Ako poslije ručka želite šetnju u zelenilo šuma i tišinu, 1 km od agroturizma nalazi se "Parenzana". Radi kvalitetnije ponude preporučamo grupama i pojedinačnim posjetiteljima najavu posjeta i narudžbu unaprijed. Ako volite mir i tišinu ovo je idealno mjesto za Vas.

Burza hrane preporučuje

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom