Ponuda

Sok od jabuke 1l

kn  -  8,00/1L  •  7,00/100L  •  6,00/1000L

EUR  -  1 /1L  •  0,88 /100L  •  0,75 /1000L

Država

Hrvatska

Dostupna količina

1,000 L

Dostava kurirskom službom

Da

Nakon pranja, jabuke namijenjene za proizvodnju prirodnog soka stavljaju se u posebne preše, koje pod visokim pritiskom tiješte i iscijede prirodan sok, koji se zatim pasterizira, ali se ne dodaje ni konzervans, sladila, koncentrati, ni voda. Jedino se dodaje vitamin C koji dodatno obogaćuje ovaj prirodni sok i jača imunitet organizma.

Dostava i popust po dogovoru!

Cijena je izražena bez PDVa i troškova dostave!

Govorimo:

Proizvođač

Voćarstvo Boić
Proizvodnja

Sv. Florijana 13
Požega 34000
Hrvatska
Požeško-slavonska

vocarstvoboic@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Uzgoj i prodaja jabuka

Imamo vlastite plantaže jabuka na površini od 33660 m2 i to sa pet sorti jabuka: IDARED, CRIPPS PINK, JONAGOLD, ZLATNI DELIŠES te GRANNY SMITH.

Posebno treba naglasiti, da su uvažavani zahtjevi struke, da se osiguraju potrebni uvjeti, da se postigne dobra kvaliteta ali i dobar urod. Jedan od takvih važnih uvjeta je riješen sustav navodnjavanja KAP PO KAP za svako stablo jabuke i to čistom prirodnom ne zagađenom vodom. Nakon berbe jabuke se automatski odvajaju na posebnoj liniji uređaja za sortiranje i to na jabuke I klase koje idu direktno na tržište kao konzumna jabuka, zatim na Jabuke II klase koje idu u daljnju preradu i to krupnije za proizvodnju prirodnog soka, a sitnije za proizvodnju čipsa.

Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice