Ponuda

Digestive Enzymes Calivita-PROBLEMI S PROBAVOM VAS MUČE ? UZMITE DIGESTIVNE ENZIME I PROBIOTIKE

kn  -  145,00/1kom  •  145,00/100kom  •  145,00/1000kom

EUR  -  18,13 /1kom  •  18,13 /100kom  •  18,13 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

500 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Opširnije:

Nadutost, meteorizam ili flatulencija je povećana količina zraka u probavnom sustavu i vrlo je čest problem naročito žena srednje i starije dobi. Uzrok nadutosti je najčešće u vrsti hrane koju konzumiramo i vrsti bakterija koje imamo u crijevima. Zato je redoviti unos probavnih enzima i korisnih bakterija nužan za uspostavljanje i održavanje zdrave crijevne flore.

Najčešći uzrok napuhavanja i pretjeranog nakupljanja plinova rezultat je kombinacije nedovoljnog žvakanja hrane (gutanja zraka) te vrstom namirnica i bakterija prisutnih u crijevima. Neki su ljudi genetički skloniji nadutosti zbog toga što imaju dulja crijeva ili tendenciju začepljenju pri čemu se toksični otpad koji nastaje probavom dulje zadržava u crijevima i bakterijama daje više vremena da proizvedu plinove. Uzrok može biti i nepodnošenje određenih namirnica (npr. mlijeko), upale crijeva, ili užurbani način života i brza (loša) prehrana. Omiljena hrana bakterija fermentacije su, kao i nama: ugljikohidrati (šećer, žitarice, vlakna). Neki ugljikohidrati se ne mogu potpuno razgraditi (rafinoza) pa dolaze u debelo crijevo i bakterijama uljepšavaju dan uzrokujući gomilanje plinova (kupus, brokule, šparoge i neke žitarice). Drugi primjer je mliječni šećer laktoza čija je probavljivost ograničena, stoga konzumacija većih količina mliječnih proizvoda i mlijeka često izaziva vjetrove, nadutost, grčeve i proljev.

Prirodna sklonost stvaranju plinova povećava se s godinama nedostatkom enzima potrebnih za probavu (naročito ugljikohidrata pa nastaje fermentacija) i promjenama crijevne flore. Ukoliko je probavljanje hrane otežano smanjenom proizvodnjom probavnih enzima, veća količina polu razgrađene hrane dospijeva u debelo crijevo gdje dolazi do njihove fermentacije, a broj se štetnih bakterija povećava. Ovaj proces pojačava se sporijim pražnjenjem crijeva, zatvorom, prisutnošću divertikula (proširenja crijeva). Zbog toga uzimanje probavnih enzima znatno olakšava ovu situaciju.

Korisni savjeti

•Hranu dobro žvakati. Gutamo li slabo prožvakanu hranu, s njom ćemo progutati i puno zraka koji će ostati ‘zarobljen’ u crijevima.

•Kombinirati namirnice. Proteinske obroke (meso) i ugljikohidrate (krumpir, riža, tijesto, kruh) ne uzimati zajedno, već ih odvojeno kombinirati s kuhanim ili svježim povrćem.

•Kontinuirano unositi dobre bakterije (pogotovo nakon antibiotskih kura kada je crijevna flora narušena).

•Unositi enzime za probavu. Probavni enzimi smanjuju ostatke neprobavljene hrane čime se smanjuje njihova prisutnost u debelom crijevu. Na taj se način aktivno smanjuje količina nastalog plina.

Digestive Enzymes sadrži enzime za kompletnu razgradnju masti, ugljikohidrata i proteina čime doprinosi čišćenju tankog crijeva od neprobavljenih ostataka hrane koji uzrokuju procese truljenja.

Piti 1-2 tablete dnevno

Digestive Enzymes 100 tableta

Cijena za Hrvatsku: 145 kn+15 kn dostava brzom poštom

Za naruđbe do 300kn poštarina 15kn ,preko 300kn poštarina gratis

Mogućnost naruđbe i za inozemstvo

Digestive Enzymes 100 tableta

Cijena za Veliku Britaniju i zemlje EU:21.20 Eur +dostava (za naruđbe naših prioizvoda u iznosu od preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Njemačku i Austriju:21.20 Eur +dostava (za naruđbe naših prioizvoda u iznosu od preko 100 Eur dostava gratis)

Cijena za Sloveniju:21.30 Eur +dostava (za naruđbe naših prioizvoda u iznosu od preko 50 Eur dostava gratis)

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit.

Aktivni sastojci:

75 mg pankreatin

75 mg prah sjemenki običnog komorača (Foeniculum vulgare)

37.5 mg prah korijena kurkume (Curcuma longa)

25 mg L-glutaminska kiselina

17.5 mg pepsin

12.5 mg bromelain

10 mg dijastaza

7.5 mg proteaza

5 mg papain

Sastojci:

kalcijev karbonat, emulgator: mikrokristalinična celuloza, pankreatin, prah sjemenki običnog komorača, prah korijena kurkume, stabilizator: stearinska kiselina, L-glutaminska kiselina, škrob, zgušnjivač: natrijeva kroskarmeloza, pepsin, bromelain, dijastaza (iz ječma), proteaza, papain, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijev stearat, farmaceutska glazura, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja:talk.

ProbioBalance sadrži 4 milijarde aktivnih probiotičkih bakterija iz tri soja; Acidofilus, LGG i Bifidobacterium.

Žvakati 1 - 2 tablete dnevno

ProbioBalance 60 tableta-o njemu možete vidjeti više u posebnom oglasu pod nazivom Porbio Balance

Cijena za Hrvatsku: 134 kn+15 kn dostava

Cijena za Veliku Britaniju i zemlje EU:20.10 Eur+dostava

Cijena za Njemačku i Austriju:20.10 Eur +dostava

CIjena za Sloveniju 20.50 Eur +dostava

Cijena za ostale zemlje u regiji na upit

..Imam i prirodno rješenje za one koje muči kiselina u želucu,gastritis,česte žgaravice..

Kod problema s probavom može biti da je došlo zbog raznih uzroka, najbolje je da me kontaktirate telefonskim putem ,te ću Vam dati odgovarajuću preporuku kako da svoj problem riješite prirodnim putem.

Ukoliko vas zanima više o ovom proizvodu pogledajte video liječničko predavanje u oglasu

Govorimo:
Certifikati: Eko

Proizvođač

Calivita Mirta
Fizička osoba

Varaždinska 29
Vukovar 32000 32000
Hrvatska
Vukovarsko-srijemska

zivjeti-zdravo.mycali.biz/
mirta.mudri@gmail.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Vrhunski dodaci prehrani

Nema univerzalnih proizvoda, samo jedinstvenih rješenja

Već više od 25 godina nudimo inovativne proizvode i udovoljavamo najvišim standardima kvalitete. U našoj paleti s više od stotinu visokokvalitetnih proizvoda, nudimo proizvode koji, uz osnovne vitamine i minerale, sadrže i jedinstvene biljne komplekse.

Tradicija i inovacija

Tijekom kontinuiranog razvijanja naših proizvoda uvijek smo se oslanjali na posljednja istraživanja s polja znanosti i tehnologije.

U postupku proizvodnje dodataka prehrani, kad god je to tehnološki moguće, uvijek koristimo prirodne sirovine; naš je sljedeći cilj koristiti, i u proizvode ugraditi, aktivne sastojke iz biljaka uzgojenih na organskim farmama što je više moguće.

Osim inovacija temeljenih na posljednjim znanstvenim rezultatima, koristimo biljke koje su već stoljećima dokazano učinkovite u tradicionalnoj medicini.

Napredne formule

Tijekom razvijanja proizvoda posebnu pažnju i nastojanja usmjeravamo korištenju organskih sirovina, zbog njihove bolje apsorpcije. Naši su proizvodi osmišljeni na način da u tijelu proizvedu sinergijski učinak (uzajamno pojačavajući).

Mnogi naši vitamini i multivitamini imaju vremensko otpuštanje, čime tijelu kontinuirano osiguravaju potrebnu dozu odgovarajućeg vitamina, odnosno minerala.

Naša paleta proizvoda dodatno sadrži tekuće dodatke prehrani, koji su jednostavni i pogodni za one kojima ne odgovara konzumiranje tableta ili kapsula.

Tijekom razvijanja proizvoda pratimo promjene u preporučenim dozama kod pojedinih vitamina i minerala i prilagođavamo se tome smanjivanjem kapsula i tableta.

Široka paleta proizvoda

Odaberite između gubitka tjelesne težine, probave, detoksikacije, potpore imunitetu, proizvoda za poboljšavanje pamćenja i raspoloženja, potpore krvožilnom sustavu, proizvoda za jačanje zglobova i kostiju, proizvoda za očuvanje ljepote i proizvoda koji su osmišljeni kako za zdravlje muškaraca tako i žena, te već danas počnite živjeti kvalitetnije!

Naši certifikati

Izvrsna kvaliteta naših proizvoda certificirana je sljedećim logotipovima.

Dodaci prehrani

USDA_logo

United States Department of Agriculture

Certifikat kojeg je izdalo Ministarstvo poljoprivrede SAD-a (USDA) označava proizvode koji zadovoljavaju uvjete za organske proizvode.

European Union organic logoEU_organic_logo

Glavni cilj europskog logotipa je organske proizvode učiniti prepoznatljivima za kupce. Korištenje logotipa i ispravno deklariranje je obvezno za sve organske prehrambene proizvode u originalnom pakiranju koji su proizvedeni unutar Europske unije.

FDA_logoU.S. Food and Drug Administration

Naši dodaci prehrani proizvedeni su i stavljeni na tržište pod nadzorom i u skladu sa zahtjevima američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

GMP_logoGood Manufacturing Practice

Proizvodnja naših dodataka prehrani odvija se u skladu sa strogim principima upravljanja kvalitetom i kontrole kvalitete GMP-a (Dobre proizvođačke prakse). GMP je skup minimalnih zahtjeva u pogledu kvalitete kontrole koji se primjenjuju u proizvodnji lijekova, dodataka prehrani ili prehrambenih proizvoda, od proizvodnje temeljnih sastojaka, preko radne snage koja sudjeluje u proizvodnji do upravljanja gotovim proizvodom.

Ekološka sredstva za čišćenje

US_EPA_logo

U.S. Environmental Protection Agency

Certifikat Američkog ureda za zaštitu okoliša (EPA ili USEPA) koji garantira da je svaka komponenta proizvoda kontrolirana i sigurna kako za okoliš, tako i za ljude.

Elektronički uređaji

Conformité Européene logo

Conformité Européene

Proizvod je u potpunosti u skladu sa svim važećim propisima Europske Unije.

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung

Proizvod je ispitao i preporučuje ga Međunarodni institut za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

Više o svim našim proizvodima možete vidjeti preko web shop--a ili putem oglasa.

Poslom preporuke prirodnih Calivita dodataka prehrani bavim se već preko 16 godina.Preporuke preparata radim osobno a ukoliko se radi o težim zdravstvenim problemima tada uz pomoć našeg liječničkog savjetovališta.

Javite mi se s povjerenjem na gore navedene kontakte.

Države u kojima imamo zastupstva i za koje možete OVDJE naručiti naše proizvode:

Albania Austria Belgium Bosnia Bulgaria Croatia Czech Republic Cyprus Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Italy Kosova Latvia Lithuania Luxembourg Malta Macedonia Mexico Netherlands Poland Portugal Romania Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom Ukraine.

Ako živite u nekoj drugoj državi također mi se možete javiti za naruđbu.

Mogućnost naruđbe za fizičke osobe i za pravne osobe.

Ukoliko ste vlasnik ljekarne/apoteke ili npr.privatne liječničke ordinacije ili neka druga pravna osoba također mi se možete javiti u vezi suradnje tj.ako želite naše proizvode nuditi svojim kupcima i klijentima.Također vrijedi za sve gore navedene države.

ŽELIM VAM OBILJE ZDRAVLJA.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Batat gomolj.Rod 2019

10,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice