Ponuda

EKO-KULEN SEKA (Blaga ili Ljuta)

kn  -  240,00/1kg  •  216,00/100kg

EUR  -  30 /1kg  •  27 /100kg

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

500 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Eko-kulen seka (blag ili ljuta)proizvodnja proizvoda životinjskog porijekla na našem gospodarstvu nešto je čime se izričito ponosimo jer smo, vjerujemo, jedini ekološki proizvođač u Hrvatskoj koji je uspio zaokružiti cjelokupni proces proizvodnje na vlastitom gospodarstvu i kao krajnji proizvod dobio ekološki certificiranu prerađevinu na bazi svinja Mangulica: Eko-svinjsku mast,Eko-domaće čvarke, Eko-kulen-seku, Eko-zimsku salamu.

Eko-kulen seka kao i ostale prerađevine posjeduju eko-certifikat i pripremljeni su na tradicionalni starinski način.

Sastojci;

Svinjsko meso meso* 96.27%

Začinska paprika ljuta* 0.5%

Začinska paprika slatka* 0.5%

Češnjak* 0.03%

Morska sol 2%

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

EKO-GOSPODARSTVO ORLOV PUT

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.

Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim začecima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.

2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je NAJBOLJIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČEM U REPUBLICI HRVATSKOJ na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH.

2012.g. Orlov put je dobio ZELENU POVELJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE.

https://www.youtube.com/watch?v=ftqWPzKK-tQ

Burza hrane preporučuje

Sušene kobasice

Kobasica od ovčetine

150,00 kn/kg

Slanina

Slavonska slanina

100,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice