Ponuda

EKO-SLANINA (dobar kolesterol) OD CRNE SVINJE MANGULICE

kn  -  180,00/1kg  •  162,00/100kg

EUR  -  22,5 /1kg  •  20,25 /100kg

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

450 kg

Dostava kurirskom službom

Da

Slanina crne svinje ima posebniji okus od slanine drugih svinja a dokazano je da ima dobar kolesterol.Ekološki uzgojena na oranicama Eko-gospodarstva Orlov put te spravljena i sušena na stari tradicionalni način.

Posjeduje eko certifikat HR-EKO-05.

Sastojci:

Svinjsko meso* 99.8%

Morska sol 0.2%

MOGUĆNOST NARUDŽBE i PO POLA (0,5) KG.

Govorimo:
Certifikati: Eko

Opis

EKO-GOSPODARSTVO ORLOV PUT

Orlov put se nalazi na iznimno povoljnoj poziciji za bavljenje ekološkom poljoprivredom. Izolirano šumom i udaljeno od prometnica prostire se na oko 7 hektara oranica koje nisu kemijski tretirane niti obrađivane od davne 1988. godine. Površine gospodarstva u samoj su blizini ulaza u zaštićeni Park prirode Kopački rit, a u isto vrijeme samo šest kilometara od Osijeka.

Eko gospodarstvo Orlov put osnovao je u samim začecima ekološke proizvodnje u Republici Hrvatskoj dipl.ing. poljoprivrede Gorana Guska iz Kopačeva, općina Bilje. Gospodarstvo je 2001. godine upisano u državni ekoupisnik pod brojem 7.

2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je NAJBOLJIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČEM U REPUBLICI HRVATSKOJ na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH.

2012.g. Orlov put je dobio ZELENU POVELJU OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE.

https://www.youtube.com/watch?v=ftqWPzKK-tQ

Burza hrane preporučuje

Sušene kobasice

Kobasica od ovčetine

150,00 kn/kg

Slanina

Slavonska slanina

100,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice