Ponuda

GREEN LIFE Eko tjestenina od heljde – Organic buckwheat pasta (Pasta Pannonska) 250 g GLUTEN FREE

kn  -  23,90/1kom

EUR  -  2,99 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

10,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

30 km

Tjestenina od heljde, proizvedena isključivo od eko heljde uzgojene i prerađivane u kontroliranim uvjetima kako bi se odstranila mogučnost kontaminacije glutenom.

Može se kupiti na : https://www.ekupi.hr/GREEN-LIFE---Eko-tjestenina-od-heljde--Organic-buckwheat-pasta-Pasta-Pannonska-250-g--GLUTEN-FREE-1166541.aspx

Sastojci: eko integralno brašno od heljde, voda. Vlaga do 13%, stupanj kiselosti do 4.

Način korištenja: Tjesteninu kuhajte u kipućoj vodi, uz dodatak jedne čajne žličice soli te nekoliko kapi ulja. Koristite 1 L vode na 100 g tjestenine, kuhajte otklopljeno 3 minute, uz povremeno miješanje. Skuhanu tjesteninu postupno ohladite, procijedite i poslužite.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g ovog proizvoda :

Energetska vrijednost: 339 kcal

Masti: 2,7 g

Ugljikohidrati: 68 g (od čega šećeri do 0,8 g)

Protein / Bjelančevine: 9 g

Sol 0

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temp. do 25°C.

Proizvod posjeduje eko certifikat : Austria Bio Garantie

Proizvod je : GLUTEN FREE

Proizvod posjeduje : VEGAN certifikat

Proizvod je 100 % GMO FREE

Proizvod je 100 % proizveden u hrvatskoj

Govorimo:
Certifikati: HACCP, ISO, EKO Austrija, Eko, V-znak

Opis

Poljoprivredom, preradom, proizvodnjom i trgovinom bavimo se već 25 godina.

Tradicija proizvodnje vode, sokova, voćnih i prirodnih sokova, sirupa, tjestenine, začina, umaka, dodataka jelima, kruha i pekarskih proizvoda, kolača, keksa, dodataka za slastičarstvo, mješavina začina po narudžbi, privatnih marki za trgovačke lance i specijalizirane kuće za prodaju hrane i pića, zatim ekološki certificirana prerada i sušenje povrća, voća, uljarica, žitarica, začinskog i ljekovitog bilja, razvoj i proizvodnja proizvoda koji pozitivno utječu na ljudsko zdravlje, govore o profesionalizmu i ozbiljnosti našeg poslovanja u tim područjima. Znanje i iskustvo upotpunjeno modernom tehnologijom čine nas jednom od većih prehrambenih industrija u Hrvatskoj.

Kao poslovni partner garantiramo najbolju, certificiranu kvalitetu sirovina i krajnjeg proizvoda. Kako bi uvijek proizvodili proizvode koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih kupaca, djelimo znanje i naše mogućnosti te prihvaćamo sugestije i usavršavamo proizvode u suradnji s kupcima. Naše kvalitete prepoznate su i van granica Lijepe naše, pa tako imamo kupce u drugim državama ali i na drugim kontinentima.

Naša snaga leži u našem iskustvu i znanju, brzo smo i lako prilagodljivi promjenjivim zahtjevima tržišta što našim partnerima daje slobodu kreativnosti u brzom stvaranju novog ili prilagođenog proizvoda. Kroz dugogodišnju suradnju i razvoj, znamo što je našim kupcima najbitnije tako da naši proizvodi zadovoljavaju visoke kriterije kvalitete sirovina, kontinuitet kvalitete krajnjeg proizvoda kao i prirodan, autohtoni okus.

Mi, vlasnici, ljubitelji smo prirode i životinja, obožavamo kuhanje, a pogotovo domaću autohtonu hranu svih regija Hrvatske. Posjetili smo sve kontinente svijeta, upoznali tamošnje kulture i uživali u lokalnoj hrani. Samim time svjesni smo koliko su događaji iz povijesti Hrvatske utjecali na jedinstvenu raznolikost naše kvalitetne kuhinje i njeno gastronomsko bogatstvo, razne utjecaje i fascinantnu očuvanost tradicionalnih vrijednosti upravo u pripremi hrane, pića i napitaka. Za nas je proizvodnje zdrave i kvalitetne hrane na prvome mjestu.

Svi naši prerađivačko-proizvodni pogoni, poljoprivredne površine, kao i prodaja, knjigovodstvo i uprava nalazi se u malom slavonskom selu Rakitovici. Rakitovica je smještena sjeverno s lijeve strane rijeke Karašice, okružena je nepreglednim poljima i šumama, a s druge, sjeverne strane, na nepunih 5 km nalazi se grad Donji Miholjac i rijeka Drava. Od pamtivjeka se na našem području ljudi bave poljoprivredom i proizvodnjom hrane, tako da se nalazimo u idealnom okruženju koje samo po sebi nalaže njegovanje starih vrijednosti.

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Ekstra džem od bobica bazge

25,00 kn/kom

Eko proizvodi

EKO povrće

20,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO masline s košticama

25,00 kn/kg

Eko proizvodi

Žut - ekstra djevičansko maslinovo ulje iz organskog uzgoja, BIO, 0,25 l

100,00 kn/kom

Eko proizvodi

Eko zimnica

30,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice