Ponuda

Libido med 70g BLAGOTVORAN UČINAK NA SEKSUALNO ZDRAVLJE I POTENCIJU ŽENA I MUŠKARACA

kn  -  50,00/1kom

EUR  -  6,25 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Sastav: bagremov med, Maca, Aschwagandha , Ginseng

Med je poznat kao afrodizijak još od davnina, obiluje vitaminom B i aminokiselinama te povisuje snagu i izdržljivost. Poznati filozof Hipokrat propisivao je med za seksualnu snagu. Čak i izraz "medeni mjesec" proizlazi iz jedne drevne tradicije gdje parovi u osami ispijaju med.

Ginseng je izvor snage i plodnosti; utječe na lučenje hormona "uzbuđenja" koji mobilizira cijeli organizam

Korijen mace u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, mikro i makro nutrijente, ugljikohidrate, bjelančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, škrob, tanin, natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij. Maca povečava snagu i izdžljivost, djelotvorna je u liječenju problema s libidom i poremećajem erekcije te je mnogi nazivaju i "prirodnom Viagrom". Osim na libido i potenciju kod oba spola, ima veliki efekt i na plodnost, odnosno na proizvodnju većeg broja spermija te povećavanje njihovog volumena zahvaljujući visokim koncentracijama proteina i vitalnih nutrijenata. Sadrži i kemijski spoj p-methoxybenzyl isothiocyanat koji rješava probleme s poremećajima erekcije te se upravo iz toga razloga muškarci diljem svijeta odlučuju upravo za ovaj prirodni stimulans.

Aschwagandha sadrži mnoštvo aktivnih sastojaka, od kojih su glavni alkaloidi i steroidne laktone, ona je „ta koja daje vitalnost i snagu konja“. Stimulira rad ženskih reproduktivnih organa, smanjuje upale i povećava plodnost. Ashwagandha je snažan afrodizijak, regulira seksualnu želju, pomaže u borbi protiv impotencije i prijevremene ejakulacije kod muškaraca te neplodnosti kod žena.

Doziranje i način primjene: Uzimati po jednu jušnu žlicu ujutro i navečer poslije jela.

Napomene: Čuvati izvan dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25°C u originalnoj ambalaži, u dobro zatvorenoj bočici. Proizvod se ne smije upotrijebiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na pakiranju.

Želimo Vam dobro zdravlje!

Antičević-Zeleni Med j.d.o.o.

zelenimedanticevic@gmail.com

095/567-7143

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Opis

Tvrtka "Antičević - Zeleni med" je registrirana za proizvodnju, trgovinu i usluge.

Glavna djelatnost je proizvodnja homogeniziranih prehrambenih pripravaka i dijetetske hrane te kozmetike.

Dugoročna vizija direktorice Klaudije Antičević je nastaviti proizvoditi potpuno prirodne i jedinstvene proizvode, spojiti sve najljekovitije sirovine apiterapije i fitoterapije, kao i do sada bez aditiva,umjetnih boja te kemijskih dodataka, kako za djecu tako i za odrasle.

Proizvodnja se odvija u našem ovlaštenom laboratoriju, pod stručnim vodstvom dipl. ing. prehrambene tehnologije, također pod kontrolom Zavoda za javno zdravstvo te pod kontrolom EUROINSPEKT CROATIAKONTROLA d.o.o. u Zagrebu.

Burza hrane preporučuje

Dodatak prehrani

Macerat 03, dodatak prehrani za poboljšanje cirkulacije, 200ml

180,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice