Ponuda

Apibelle Colagen Shot - sa pčelinjim otrovom, kolagenom i Q10

kn  -  130,00/1kom

EUR  -  16,25 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

200 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Apibelle Colagen Shot krema sa pčelinjim otrovom, kolagenom (50 ml) i Q10 je naš novi proizvod linije kozmetike sa pčelinjim otrovom.

Pčelinji otrov (apitoxin) je jedan od najvrijednijih proizvoda pčela. Proizvode ga mlade pčele u prva dva tjedna svog života. U otrovnom mjehuru pčele ima od 0,5 do 0,12 mg pčelinjeg otrova. Osnovna funkcija mu je obrana pčelinje zajednice od neprijatelja ili kao upozorenje na potencijalnu opasnost.

Iako je u velikim i nekontroliranim uvjetima pčelinji otrov štetan za ljudsko zdravlje, u malim količinama on je prijeki lijek i jedan od najcjenjenijih proizvoda na tržištu. Terapija apitoksinom pokazala je svoje pozitivne osobine kod artritisa i artroze, upale živaca, multiple skleroze, Parkinsonove bolesti, cerebralne paralize, visokog tlaka, povišenog kolesterola, upale krvnih žila, astme i alergije, psorijaze, rana i ožiljaka te mnogih drugih bolesti.

Posebnu promjenu nalazi u kozmetici budući da je jedan od bitnijih sastojaka krema za njegu i uljepšavanje kože zahvaljujući svojoj sposobnosti regeneracije kože, poticanja prokrvljenosti i izbacivanja štetnih i otpadnih tvari iz kože. Svojim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina koji opuštanjem i stezanjem mišića lica reduciraju bore te trenutačno zatežu kožu.

Govorimo:

Opis

Prirodna kozmetika s pčelinjim proizvodima

Ljubav prema pčelarstvu, očaranost prirodom te briga za zdravlje navele su obitelj Curiš iz malenog mjesta Konjščina na još na još aktivnije bavljenje pčelarstvom te iskorištavanje vrijednih sastojaka koje nam pčele daju. Osim standardnog prikupljanja meda ( bagrem, kesten, lička livada, zagorska livada, lička šuma, zagorska šuma,vrijesak, zlatošipka…), obitelj Curiš se od 1988. godine bavi i prikupljanjem pčelinjeg otrova. Ivan Curiš je 1988. godine napravio prvi prototip skupljača pčelinjeg otrova (ESPO 1988). na čijem usavršavanju radi i danas.

Sakupljač se postavlja na leto košnice (ulaz u košnicu) i uključi, a pčele stimulirane frekvencijom rezonantnih žica bodu staklo sakupljača te brišu žalac o staklo pri tom ostavljajući pčelinji otrov na staklu koji se osuši u svega nekoliko sekundi. Važno je napomenuti da ovakvim prikupljanjem pčelinjeg otrova pčela ne ostaje bez žalca te samim time ni ne ugiba. Sakupljanje pčelinjeg otrova povećava produktivnost pčele omogućujući joj da oslobađanjem pčelinjeg otrova ima više prostora za sakupljanje nektara.

Pčelinji otrov – apitoksin, poznat kao prirodni botoks ima terapijsko djelovanje te posjeduje protuupalna, protugljivična i antibakterijska svojstva. Sastoji se od oko 18 biološki aktivnih sastojaka, od kojih je pojednine nemoguće umjetno sintetizirati.Proizvode ga mlade pčele u prva dva tjedna svog života. Zahvaljujući svojim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina koji opuštanjem i stezanjem mišića lica reduciraju bore, trenutačno zatežu kožu i pospješuju prokrvljenost lica. Terapija pčelinjim otrovom se pokazala uspješnom kod artritisa, upale živaca, slabe cirkulacije, psorijaze, rana, ožiljaka, strija, dermatitisa, opeklina, raznih uboda…

Kod raznih oboljenja su se pokazale jako uspješnima i masaže mješavinom meda i pčelinjeg otrova tzv. mednim pripravcima koje OPG obitelji Curiš proizvodi.

Burza hrane preporučuje

Njega lica

KREMA ZA LICE RUŽMARIN 50 ml

150,00 kn/kom

Njega lica

KREMA ZA LICE GROŽĐE 50 ml

140,00 kn/kom

Njega tijela

PILING ZA TIJELO 300 ml

95,00 kn/kom

Njega lica

Hladno prešano ulje sikavice 100 ml

60,00 kn/kom

Njega tijela

LOŠINJSKI MELEM 50 ml

80,00 kn/kom

Njega lica

KREMA ZA ČIŠĆENJE LICA 100 ml

85,00 kn/kom

Njega tijela

LOSION ZA TIJELO NARANČA-GREJP 200 ml

150,00 kn/kom

Njega lica

PILING ZA LICE 50 ml

75,00 kn/kom

Sapuni

GEL ZA DEZINFEKCIJU RUKU

49,00 kn/kom

Njega lica

KREMA ZA LICE SMILJE 50 ml

160,00 kn/kom

Njega kose

TVRDI ŠAMPON ZA REVITALIZACJU VLASIŠTA "DETOX" 90 g

55,00 kn/kom

Njega tijela

ALOE VERA LOSION 100 ml

90,00 kn/kom

Njega lica

LIFTING SERUM SMILJE 15 ml

150,00 kn/kom

Njega tijela

PRIRODNI DEZODORANS 50 ml

70,00 kn/kom

Njega lica

KREMA ZA LICE AVOKADO 50 ml

160,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice