Ponuda

Blok od roze himalajske soli

kn  -  39,90/1kom

EUR  -  4,99 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Dimenzije: 20 x 10 x 5 cm

Cijena: 39,90 kn

Blok pravokutnog oblika, isklesan iz velikih Himalajskih stijena koji imaju široku primjenu. Koriste se za za pripremu hrane, izgradnju i dekoraciju slanih sauna ili slanih soba.

Toplina oslobađa negativne ione zarobljene u okviru blokova od čiste soli.

Himalajska sol sadrži trag 84 minerala i elemenata koji se mogu pronaći u ljudskom organizmu. Minerali u ovoj soli su koloidi, što znači da su dovoljno mali da ih stanica lako apsorbira.

Himalajska sol sadrži:

95-98% natriju-klorida

2-3% elemenata (kalij, kalcij, magnezij, vodik, kisik, sumpor)

Boja soli se kreće od potpuno bijele do transparentne, dok neke žile u rudnicima daju sol roze, crvenkaste ili jarko crvene boje.

Ova sol je nastala prije 200 milijuna godina, u bazenima morske soli koji su bili prekriveni lavom. Milijunima godina je bila izolirana od zagađivača i ostala je očuvana i netaknuta u drevnom okolišu.

Himalajska sol se iskopava u rudnicima soli koji se nalaze u podnožju planinskog lanca Himalaje.

Opis

U sklopu firme Nutrimedica d.o.o. nalazi se trgovina Planet Zdravlja s dodacima prehrani i eko hranom.

Planet Zdravlja nudi velik izbor proizvoda s najboljim omjerom cijene i kvalitete, prema posebnom odabiru stručnog tima koji čine mag. ing. molekularne biotehnologije, dva mag. Nutricionizma i mag. ing. prehrambene tehnologije

U širokoj paleti proizvoda nalazi se preko 200 proizvoda branda NUTRIMEDICA.

Nutrimedica d.o.o je također zastupnik dodataka prehrani renomirane američke kompanije Swanson Health Products, od kojih nudimo mnogo best buy proizvoda.

Osim savjeta pri izboru proizvoda iz naše ponude u trgovini Planet Zdravlja možete dobiti kvalitetne nutricionističke savjete na području dijetoterapije, nutritivne i ortomolekularne medicine.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Vršimo cjelovitu analizu nutritivnih potreba i po narudžbi izrađujemo plan prehrane prilagođene individualnim potrebama.

Posjetite nas na adresi Cernička 30, 10000 Zagreb (križanje Cerničke i Vukovarske 200m od Trešnjevačkog placa na samom pješačkom prijelazu) ili naručite proizvode putem on line trgovine Planet Zdravlja Webshop.

Burza hrane preporučuje

Grickalice

BUČINE SJEMENKE organske (100g)

10,00 kn/kom

Slastice i kolači

KUKI keks sa zobenim pahuljicama i brusnicom (handmade)

60,00 kn/kg

Dodatak prehrani

PROTEINSKI PRAH BUČINIH SJEMENKI (250g)

50,00 kn/kom