Ponuda

Ekstra djevičansko maslinovo ulje - 250ml, 500ml, 750 ml

eur  -  5,97/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Iz zagrljaja Učke i Ćićarije...

Na krajnjem sjeveru Istre, u zagrljaju Učke i Ćićarije, u netaknutoj prirodi sela Cunj na Buzeštini prostire se već tridesetak godina maslinik obitelji Pavletić. Specifičnost buzetskog podneblja na kojem se stapaju i susreću blaga mediteranska i oštra planinska klima našem ulju daje prepoznatljiv svjež, aromatičan i pikantan okus. Ulje Pavletić-Cunj dobiveno je od sorti leccino, istarske bjelice, frantoia i pendolina. Prerađujemo ga unutar par sati nakon berbe čime u našem ekstradjevičanskom maslinovom ulju sačuvamo sve vrijedne i zdrave sastojke. Podneblje u kojem naše masline rastu i zriju, specifičnost klimatskih uvjeta, kraj tartufa i velikog broja ljekovitog bilja - našem ulju daju prepoznatljiv i poseban okus.

Kvaliteta našeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja prepoznata je i potvrđena mnogim priznanjima a posebno smo ponosni što je naše ulje uvršteno u jedini svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja FLOS OLEI 2018.

Vođeni tradicijom, čuvamo našu kvalitetu i darujemo vam zlatne kapi uzgojene s puno truda i ljubavi, kapi buzetskoga ulja koje sadrži posebnu aromu podneblja.

Kušajte... i u svojoj mediteranskoj prehrani otkrijte novi okus – okus buzetskih maslina.

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 1l

22,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 5l

95,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Rozinjola 1l

30,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom