Ponuda

Art Edition OKO – poklon paket Old Pilot’s Gin

kn  -  766,00/1kom

EUR  -  101,97 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Grad Zagreb

Dostupna količina

20 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Poklon paket Art Edition OKO predstavlja limitiranu, neponovljivu, kolekcionarsku seriju od samo 300 primjeraka.

Svaka “Art Edition” serija je jedinstvena, neponovljiva i ograničena.

Nova, “Art Edition” etiketa Old Pilot’s gina nastala je u suradnji sa poznatom hrvatskom, multidisciplinarnom umjetnicom OKO. OKO je osmislila etiketu koja zrači energijom i privlači nijansama crvene boje.

Namjera nam je svake godine ostvariti suradnju sa jednim hrvatskim umjetnikom koji ima potpunu slobodu osmisliti etiketu Old Pilot’s gina i ispričati svoju priču, istaknuti svoju boju, svoje likove ili ilustracije.

Poklon paket “Art Edition” OKO sadrži:

Limitiranu seriju Old Pilot’s džina, 700 ml, 45% alk.vol. sa OKO Art Edition etiketom numeriranom od 001 do 300

numeriranu grafika OKO (od 001 do 300)

2 kristalne čaše sa logom Old Pilot’s

jigger sa logom Old Pilot’s (50/25 ml)

Govorimo:

Proizvođač

DUH U BOCI d.o.o.
Proizvodnja

Kutnjački put 30
Zagreb 10119
Hrvatska
Grad Zagreb

oldpilots.com/
info@duhuboci.com

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

Ono što je jednostavno počelo kao prijateljstvo i uzbudljivi hobby dvojice mladih pilota pretvorilo se u zajednički pothvat i životnu predanost. Naš veliki san je konačno ostvaren kroz malu obrtničku destileriju u kojoj se sve od destilacije do punjenja i pakiranja odvija kroz naše vlastite ruke.

STRAST PREMA LETENJU U KOMBINACIJI SA STRAŠĆU PREMA NAJBOLJIM I NAJKVALITETNIJIM PIĆIMA INSPIRARALA JE DVOJICU PILOTA DA OTVORE HRVATSKU MIKRO DESTILERIJU “DUH U BOCI” I KREIRAJU NEŠTO POSEBNO.

OLD PILOT’S GIN, NJIHOV POSEBAN LONDON DRY GIN DESTILIRAN JE SELEKCIJOM POTPUNO PRIRODNIH, HRVATSKIH BILJAKA KAO ŠTO SU BOROVICA, NARANČA, LAVANDA, KADULJA I LIST MASLINE.

SVAKA BOCA JE PAŽLJIVO, RUČNO PUNJENA I PAKIRANA TE ODLEŽAVANA KORISTEĆI JEDINI RECEPT ZA GIN NA SVIJETU NASTAO NA NEBU.

Destilerija Duh u boci fokusirana je na proizvodnju pića najviše kvalitete. Naš proces, biljke koje koristimo i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava nam najviše standarde čistoće i punoće okusa. Nismo destilerija velikih kapaciteta i cijeli se proces krasi “ručni rad”. Destilacija, odležavanje, punjenje, etiketiranje, zatvaranje voskom, … kvalitetno, dosljedno i autentično. Bez kompromisa.

Sigurno smo da postoji jeftinij način proizvodnje alkoholnih pića. Ekstrakti, brža destilacija, manje biljaka, manje odvajanja, … to nismo mi. Koristimo samo “srce” destilacije odvajajući loše alkohole na početku i kraju procesa destilacije. Ponosni smo na svaku bocu koja je prošla kroz naše ruke kao i procesom proizvodnje koji garantira premium kvalitetu pića – svaki put.

Izvanredna kvaliteta, jedinstveni okusi, lokalna autentičnost i kreacija bez kompromisa glavni su razlozi ponosa na svaku bocu koja izlazi iz našeg kotla.

Burza hrane preporučuje

Energetske pločice

BIO proteinska pločica - MIX paket / 15kom

225,00 kn/kom