Ponuda

Tekući Sapun Za Ruke 500ml

eur  -  3,85/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Zagrebačka

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Blagi higijenski proizvod za pranje ruku i tijela sa osvježavajućim mirisom. Sadrži visokokvalitetno ulje konoplje koja djeluje kao prirodni omekšivač, osvježava kožu i te pomaže pri održavanju prirodne mekoće i nježnosti.

Tekući sapun pogodan je za svakodnevnu upotrebu, njegova bogata pjena nježno čisti i ostavlja vašu kožu svježom i mirisnom.

Način primjene: Doziranje na vlažnoj koži i ispiranje vodom nakon pranja.

Dermatološki testirano.

Govorimo:

Opis

Herbal Therapy nudi široku paletu originalnih, vrhunski kvalitetnih proizvoda na prirodnoj bazi. Ono što naše proizvode čini posebnim je njihov glavni sastojak – ulje od konoplje koje je prava riznica dragocjenih, prijeko neophodnih tvari za očuvanje i unaprijeđenje ljudskog zdravlja.

Tvrtka Herbal Therapy osnovana je 2015. godine i od tada je prešla dalek put. Od male i nepoznate tvrtke izrasli smo u renomirani brand čije ime jamči za vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i usluga. Kako bi svojim korisnicima pružili samo najbolju kvalitetu, konstantno se usavršavamo i osluškujemo potrebe tržišta i naših korisnika. Naša tvrtka registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu kao ekskluzivni distributer proizvoda na bazi industrijske konoplje na području Republike Hrvatske. Svi proizvodi koje možete pronaći u našem web shopu proizvedeni su na bazi industrijske konoplje na prirodan način, te posjeduju sve potrebne certifikate i dokaze kvalitete.